KalPa 07-Etelä Houkutus kutsuturnaus pääsiäinen 2019 KALPA 07-ETELä HOUKUTUS KUTSUTURNAUS PääSIäINEN 2019
19.4. - 21.4.2019 Tuplajäät | Suomi

KalPa -07 Etelä Houkutus kutsuturnaus  pääsiäinen 2019, saatesanat turnauksen suojelijalta Sami Kapaselta:

Peli-ilo

Siinä sana joka tulee mieleeni kun puhutaan kiekkoilusta, varsinkin nuorten poikien tai tyttöjen pelaamana. Peli-ilo merkitsee varmaan jokaiselle vähän eri asiaa jos sitä pitää kuvailla muille. Se voi olla nautinto luistella vauhdikkaasti tai harhauttaa näyttävästi, tehdä maali tai torjua vastustajan maalipaikka. Peli-iloa voi olla joukkuekaverin onnistuminen tai oman joukkueen voitto.

Minulle se on kaikkea tuota ja paljoa muutakin. Osana peli-iloa on kaikki se harjoittelu ennen peliä ja ottelun odotus edeltävästä pelistä lähtien. Jännittynyt olo ennen alkavaa peliä, mahdollisuus onnistua ja iloita hyvistä suorituksista sekä huomata kuinka harjoittelu on parantanut pelaamista. Peleissä uskaltaa koittaa asioita, näkee mahdollisuuden onnistua eikä pelkää virheitä. Virheitä sattuu ja tapahtuu kaikille, mutta niistä voi aina oppia.

Itselle peli-ilo kertoo rakkaudesta kiekkoa kohtaan, sekä ilojen että surujen hetkellä. Voittojen hetkillä on palava halu päästä voittamaan uudestaan ja tappioiden hetkillä halutaan uutta mahdollisuutta kilpailla voitosta. Voitat tai häviät, rakastat olla osana joukkuetta. Nautit omista ja kavereiden onnistumista sekä yhdessä opitte omista ja joukkueen virheistä. Sitä on yhteiselo joukkueessa, todellista peli-iloa kiekkoa kohtaan!

Ja muistakaa kunnioittakaa aina lajia, jääkiekkoa, jota me kaikki niin rakastamme. Voitat tai häviät, kunnioita aina lopputulosta ja vastustajaa sekä erotuomareita. Ilman tuomareita meillä ei olisi niitä harjoituksiakin mukavampia hetkiä eli pelejä.
Onnea ja menestystä kaikille toivottaen!

Sami Kapanen 

KalPa Hockey Oy