LähiTapiola Turnaus LäHITAPIOLA TURNAUS
8.4. - 9.4.2017 Harjoitushalli , LähiTapiola Areena | Suomi

Turnausisännän tervehdys

Turnausisännän tervehdys

LähiTapiola Korttelikiekkoturnaus, Keski-Suomen juniorijääkiekkoilun kohokohta, kokoaa 7.-9.4.2017 harjoitushalliin Hippokselle ja LähiTapiola Areenaan Killerille satapäin tulevaisuutemme rakentajia. Turnaus toteutetaan vapaaehtoisten vanhempien avustuksella, mikä mahdollistaa tapahtuman järjestämisen tässä laajuudessa. Suuri kiitos panoksesta kaikille vapaaehtoisille!

Menestyksen takaa niin jääkiekossa kuin työelämässäkin yhteenkuuluvuus ja joukkuehenki. Olemme iloisia saadessamme tukea lasten menestystä ja ennen kaikkea hyvinvointia. Terveet elämäntavat ovat meillä LähiTapiolassa yksi tärkeimmistä arvoista. LähiTapiola Korttelikiekkoturnaus on jo vuosien ajan toiminut oivana esimerkkinä siitä, kuinka vastuullisuus ja paikallinen yhteistyö muovautuvat käytännön teoiksi.

LähiTapiola Keski-Suomi on vahva alueyhtiö osana LähiTapiola-ryhmää. Tehtävämme on tarjota elämänturvaa asiakkaillemme eli omistajillemme elämän kaikissa käänteissä. Henkilökohtaisen palvelun takaa koko maakunnan kattava palveluverkosto sekä osaava henkilökunta. LähiTapiola Keski-Suomen 130-henkinen joukkue toivottaa kaikille LähiTapiola Korttelikiekkoturnaukseen osallistuville onnistumisen, oppimisen ja ilon hetkiä!

Pelaamme kahdessa (2) eri jäähallissa. -07 syntyneet ja tytöt pelaavat uudella LähiTapiola Areenalla Killerillä 

-09/10 syntyneet sekä -08 syntyneet pelaavat Hippoksen harjoitusjäähalleissa.

 

Teemu Toivanen

toimitusjohtaja

LähiTapiola Keski-Suomi