LähiTapiola Turnaus LäHITAPIOLA TURNAUS
8.4. - 9.4.2017 Harjoitushalli , LähiTapiola Areena | Suomi

LähiTapiola Areena

LähiTapiola Areena sijaitsee Buugi Liikunta- ja hyvinvointikeskuksen yhteydessä, osoitteessa Sykeraitti 7, 40630 Jyväskylä.

Pysäköintiohje: Urheilemaan tulevat jätetään henkilö- ja linja-autoista keskukselle kulkevan jalkakäytävän alkuun alas ison parkkialueen reunaan. Keskuksen pihaan ja pihatielle ei voi ajaa linja-autolla, ei edes jättämään ihmisiä tai varusteita. Linja-autot on jätettävä alas isolle parkkialueelle. Henkilöautoilla keskukselle jätettäviä ihmisiä ei tule pudottaa kyydistä keskuksen oven eteen vaan jättö- ja noutopaikalle alaparkkipaikalle. Keskuksen pihatielle ajo on ehdottomasti kielletty!! Puomi on laitettu tätä varten merkiksi, eikä sitä saa siirtää.

LähiTapiola Areenalla on ruokailu tarjolla hallilla Buugi Ravintolassa

Turnauksen pelaajille/toimihenkilöille ruoan hinta on 8€/hlö, ruoan hinta muille on 0-3v 0€, 3-6v 4€ ja yli 7v 8€ per. Lauantaina ruokana on Lasagne ja sunnuntaina Lihapullat&perunamuussi. Ruokailu sisältää lämpimän ruoan, salaatti, leipä, levitteet, maito ja vesi sekä jälkiruoka kahvi. Ruokaa tarjoillaan tähän tietoon klo 10-16.30 välisenä aikana.

Ennakkoon ruokailuun ilmoittautuneiden lista on lähtenyt eteenpäin 3.4.2017.

Buugi Ravintola Buugi Jaakko Iltola puh. 050 3276410 sposti, jaakko.iltola@buugi.fi

Buugi Liikunta- ja hyvinvointikeskuksen kahvio on avoinna turnauksen aikana. 

 

Jypin kioski löytyy hallin sisäänkäynnin ulkopuolelta, tarjolla mm. makkaraa, virvoitusjuomia, kahvia jne. HUOM! MAKSUNA VAIN KÄTEINEN!

 

Yleisövessat löytyvät yläkerrasta tasanteelta vasemmalle ja kahvion läheisyydestä.