Jää-Ahmojen E2-08 Fit24 Loppiaisturnaus 2019 Jää-AHMOJEN E2-08 FIT24 LOPPIAISTURNAUS 2019
5.1. - 6.1.2019 Kisahalli, Nuorisohalli | Suomi Ilmoittaudu

Säännöt

Turnaussäännöt

Turnauksissa pelataan kahden päivän aikana kahdessa hallissa yhteensä 36 ottelua, joissa peliaika on 2 x 15 minuuttia. AAA sekä A tasot pelataan lauantaina ja AA taso sunnuntaina.

Turnauksissa pelataan AA ja AAA 5 joukkueen yksinkertainen sarja ja sen jälkeen sijoitusottelut 1-2 ja 3-4. A taso pelataan kahdessa 4 joukkueen lohkossa, jonka jälkeen sijoitusottelut.

Lohkopelien voitosta saa 2 pistettä, tasapelistä 1 pisteen ja häviöstä 0 pistettä.

Alkusarjoissa turnauksissa tasapisteiden sattuessa ratkaistaan joukkueiden välinen sijoitus ao. taulukon mukaisessa numerojärjestyksessä:

1. Keskinäisen ottelun tulos

2. Kaikkien otteluiden maaliero

3. Kaikkien otteluiden tehdyt maalit

4. Saadut rangaistusminuutit (käänteisesti)

5.Arpa

 

Pelipaidan väri

Otteluohjelman mukainen kotijoukkue laittaa tumman kotipaidan ja vierasjoukkue vaalean vieraspaidan

 

Pelaajaluettelot

Muutokset pelaajaluetteloissa on ilmoitettava turnaustoimistoon viimeistään 15 min ennen seuraavan ottelun alkua.

 

Turnaussäännöt

Turnauksessa noudatetaan SJL:n juniorisääntöjä alla luetelluin poikkeuksin.

Peliaika on kaikissa ikäluokissa 2 x 15 min. Kokonaispeliaika on 45 min. Kokonaisaika alkaa peliohjelmaan merkittynä aikana, ellei turnauksen johto toisin ilmoita. Erätaukoja ei ole erien välissä. 45 min kokonaisaika on voimassa myös mitalipeleissä.

Sijoitus- ja mitaliotteluissa pelin päättyessä tasan varsinaisen peliajan jälkeen, jatketaan välittömästi voittolaukauskilpailulla. Kenttäpelaajat laukovat valmentajan ilmoittamassa järjestyksessä 1 pelaajapari kerrallaan kunnes ero syntyy. Aloittavan joukkueen ja laukomissuunnan arpoo tuomari. Peliajan päättyessä rangaistusaitiossa oleva pelaaja ei saa osallistua voittolaukauskilpailuun.

Aikalisä ei ole käytössä turnauksessa.

Alkulämmittelyä jäällä ei sallita, vaan peli alkaa välittömästi aloituskentällisillä. Aloituskokoonpanoa ei tarvitse etukäteen nimetä.

Pelaajan nimen tai numeron puuttuminen pöytäkirjasta ei oikeuta vastapuolta vastalauseeseen.

Joukkueessa saa olla ns. yli-ikäisiä pelaajia kilpailusääntöjen sekä alueellisten määräysten mukaisesti.

Turnauksen vastalauseet käsittelee turnauksen jury, jonka päätös on lopullinen. Vastalausemaksu on 200,00€, joka palautetaan, jos vastalause hyväksytään. Ottelutapahtumia koskeva vastalause on tehtävä 20 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä. Vastalauseen allekirjoittaa joukkueenjohtaja.

Pelaajan saamat kaksi käytösrangaistusta (KR 10’ tai PRK 20’) aiheuttavat automaattisesti yhden ottelun pelikiellon. Pelaajan saama ottelurangaistus ( OR 25’ ) johtaa pelikieltoon joka on voimassa turnauksen loppuun asti. Pelaaja on pelikiellossa kunnes päätösvaltainen SJL:n edustaja on käsitellyt tapahtuman.

Turnauksen johdolla on oikeus muuttaa aikatauluja ja ottelujärjestystä tilanteiden niin vaatiessa.