YJK E2-09 Finntensid-turnaus

21.9.2019 KPK Areena, Ylivieskan jäähalli | Suomi

Turnaussäännöt

Ottelujärjestys

Turnaus pelataan kahdessa lohkossa, jolloin jokaiselle joukkueelle tulee vähintään kolme peliä. Lohkokakkoset pelaavat pronssiottelun ja lohkovoittajat finaaliottelun.

Ottelun kesto

Ottelun kesto on 2x15 minuuttia tehokasta peliaikaa alkaen ohjelmaan merkitystä ottelun alkamisajankohdasta, kokonaispeliaika 40 min.
Peliaika loppuu kun peliaika 2x15 minuuttia tehokasta peliaikaa tulee täyteen tai kun 40 minuuttia on pelattua. Erätauko on yksi minuutti.

Joukkueen tulee olla valmiina 5 minuuttia ennen ottelun alkua ja ottelu aloitetaan välittömästi edellisen pelin päätyttyä tai jäänajon ja maalien
paikalleen asettamisen jälkeen. Ottelut pelataan lentävillä vaihdoilla ja aikalisä ei ole sallittu.

Rangaistukset
Suomen Jääkiekkoliiton Kilpailu- ja juniorisääntöjen mukaisesti. Pienen rangaistuksen kestoaika on yksi (1) minuutti ja ison rangaistuksen /
ottelurangaistuksen (5 min) saanut pelaaja saa automaattisesti pelirangaistuksen ja hänet poistetaan ottelusta.

Peluuttaminen, pelaajaluettelot ja pöytäkirjat
Otteluissa pyritään tasapuoliseen viisikkopeluuttamiseen SJL:n juniorisääntöjen mukaan.
Pelaajaluettelot tulee toimittaa turnauksen järjestäjän erikseen ilmoittaman ohjeistuksen mukaisesti.
Otteluiden tulospalvelu järjestetään Gameresultsonlinen kautta.

Tuomarit
Turnauksen tuomareina toimivat viralliset SJL:n nimeämät tuomarit.

Pelipaidat
Otteluohjelmaan merkitty kotijoukkue pelaa tummissa pelipaidoissa ja vierasjoukkueeksi merkitty
joukkue vaaleissa pelipaidoissa. Mikäli joukkueella ei ole käytössään kuin yksi paitasarja niin joukkueet sopivat hyvissä ajoin ennen otteluita keskenään käytettävistä paitaväreistä. Joukkueiden pitää varata mukaan myös peliliivit, jos pelipaitojen värit eivät muutoin erotu selvästi toisistaan.