• VJS-Kenttä 2:n tekonurmella. (Suvantopolku 2)

Sunnuntaina kaikki muut paitsi Pojat 2006 Kilpa ja Pojat 2006 Harraste pelaavat Aktia Areenalla.
Pojat 2006 Kilpa ja Pojat 2006 Harraste pelaavat sunnuntaina VJS-Kenttä 2:lla (Suvantopolku 1).

Turnaussäännöt

Pelaajien määrä on 1+7 (8v8) 2005-06 –ikäluokissa, 2008-10-ikäluokissa pelaajien määrä 1+4 (5v5)
Peliaika 2005-06 ikäluokkien sarjoissa suora 25 minuuttia, ilman puoltenvaihtoa .

Peliaika on kaikissa muissa otteluissa suora 18 minuuttia, ilman puoltenvaihtoa. Joukkueiden edellytetään olevan valmiina kentän laidalla viimeistään 5 minuuttia ennen oman ottelunsa alkua, jotta pelit saadaan alkamaan ajallaan.

Lohkojen pisteiden laskeminen:
Alkulohkossa tulee voitosta 3 ja tasapelistä 1 piste. Tasapisteissä sijoituksen ratkaisee:
1. Keskinäinen ottelu
2. Keskenäisten otteluiden pisteet
3. Keskenäisten otteluiden maaliero
4. Koko lohkon maaliero
5. Koko lohkon tehdyt maalit
6. Arpa

Sijoitusottelun päättyessä tasan suoritetaan välittömästi rangaistuspotkukilpailu kolmella pelaajalla. Tasatilanteessa jatketaan kierros kerrallaan kunnes ero on syntynyt.

Erityissäännöt:

- joukkue saa ottaa kentälle yhden lisäpelaajan, mikäli vastustaja johtaa viidellä maalilla. Etu menetetään eron ollessa kaksi maalia (koskee 2008-2010 -ikäluokkia).

- paitsioviivasääntö käytössä 2005 ja 2006 ikäluokissa

- vetäytymissääntö P08 vähemmän pelanneissa sekä P09/P10, ja T09-10 – sarjoissa

- sivurajapotkusääntö voimassa P08 vähemmän pelanneissa ja P09/P10 ja T09-10 sarjoissa.
- muissa sarjoissa voimassa sivurajaheitto

Palkinnot:

-05-06 poikien ikäluokissa palkitaan kolme parasta joukkuetta mitalein ja turnauksen voittaja pokaalilla.

-08-10-ikäluokissa palkitaan kaikki pelaajat turnausmitalilla.

Kaikkien ikäluokkien jokaisesta joukkueesta palkitaan yksi pelaaja tsempparipalkinnolla.

Pelitapa:

Pojat05 Kilpa

Alkulohkot ja sijoitusottelut. Sijoitusottelut määräytyvät alkulohkojen sijoitusten perusteella eli lohkojen ykköset pelaavat loppuottelun jne.

Pojat06 Kilpa

Pelataan seitsämän joukkueen yksinkertainen sarja.

Pojat06 Harraste

Muut sarjat

Kaikki muut sarjat/ikäluokat pelataan ilman sijoituksia, mutta tulokset kirjataan ylös.

Jury:

Turnauksen JURY käsittelee mahdolliset erimielisyydet. Protestimaksu on 150 euroa.