Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Union Plaanin HEINOLA-turnaus 2012-2013 syntyneille

22.8.2021 Heinolan tekonurmi | Suomi

Turnausinfo ja koronaohjeistus

Turnauskenttä ja Kisatoimisto: Heinolan tekonurmi  Mustaportinkatu 16

Joukkueenjohtajan edellytetään ilmoittavan joukkueensa saapuneeksi turnaukseen  viimeistään 30 min. ennen ensimmäisen pelin alkua.

Palkintojen jako: Ikäluokissa 7-8 kaikki joukkueet saavat osallistujamitalit (max. 10 kpl / joukkue), diplomit ja tsempparipalkinnon. Palkintojenjako suoritetaan turnaustoimiston edessä.

Kenttä: Ottelut pelataan Heinolan tekonurmella. Lämmittelyyn varattu viereinen nurmikenttä.

Erotuomarit/Pelinohjaajat: Koska turnaukset järjestetään Palloliiton sarjojen ollessa käynnissä, turnauksen tuomareina /pelinohjaajina toimii Union Plaanin joukkueiden pelaajia ja vanhempia.

Ensiapu: Turnauspaikalla on pienimuotoinen ensiapupiste (kahvila/turnaustoimisto). Toivomme, että joukkueet varaavat paikalle omat huoltovälineensä.

Parkkipaikat: Autot on pysäköitävä virallisille parkkialueille. Kun tulette turnauspaikalle, pyydämme teitä noudattamaan erityistä varovaisuutta autojen kanssa, koska tapahtumissa on mukana paljon nuorten ikäluokkien pelaajia sisaruksineen. Parkkialueena toimii Heinolan Jäähallin parkki.

Turnauksen kahviomyynti: Turnausalueilla on Union Plaanin-kahvila joista saa virvokkeita, kahvia ja teetä ja suolaisia ja makeita leivoksia, pullaa, leipää, hedelmiä yms. Kahviossa käy käteinen ja yleisimmät maksukortit (iZettle).

Yhteydenotot:

Kunkin ikäluokan turnausten yhteydenotot: sami.karvonen@unionplaani.com

KORONAOHJEISTUS:

Noudatamme Päijät-Soten alueellisia suosituksia ja ohjeistuksia koronavirustilanteessa. https://paijat-sote.fi/koronavirus/alueelliset-suositukset/

Tulethan vain terveenä paikalle.

Suosittelemme saapumaan paikalle pelivarusteissa.

Pidä huolta käsihygieniasta. Pese tarvittaessa kädet saippualla tai käytä käsidesiä. Saippuaa ja käsidesiä on saatavilla turnauspaikalla.

Pukuhuonetilat ovat kuitenkin käytössä välttämättömiin tarpeisiin. Tarpeen vaatiessa vain yksi joukkue kerrallaan per pukuhuone. Pukuhuoneina toimii Heinolan jäähallin pukuhuoneet.

Pelaajat, tuomarit ja muut turnaukseen osallistuvat eivät kättele toisiaan.

Wc -tilat ovat käytössä kaikille turnaukseen osallistuville. Wc- tilat löytyvät Jäähallin yläkäytävältä. 

Puhtaanapitoa on tehostettu alueella.

Kahviossa suosittelemme korttimaksua.

Katsojat vain kentän laidalle. Kentän keskialue vain pelaajille ja toimihenkilöille.

Joukkueiden lämmittelyt tehdään tekonurmen viereisellä pikkunurmella, tekonurmelle vasta hieman ennen oman ottelun alkua. Oman ottelun päätyttyä siirrytään valmistautumaan seuraavaan otteluun pikkunurmelle.

 

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme.

Nautitaan jalkapallosta suurella sydämellä!

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com