Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Heinola Turnaus 20.8.2022

20.8.2022 Heinola | Suomi

Turnausinfo

Turnauskenttä: 2011 syntyneet Heinolan tekonurmi Mustaportinkatu 16
Turnauskenttä: 2010 syntyneet Urheilupuiston nurmi Urheilukatu 2
Kisatoimisto: Urheilupuiston nurmi

Joukkueenjohtajan edellytetään ilmoittavan joukkueensa saapuneeksi turnaukseen  viimeistään 30 min. ennen ensimmäisen pelin alkua.

Palkintojen jako:  Palkintojenjako suoritetaan kentän laidalla joukkueen viimeisen ottelun päättymisen jälkeen. 

Kenttä: Ottelut pelataan Heinolan tekonurmella ja Urheilupuiston nurmella, lämmittelyyn varattu jäähallin viereinen pikkunurmi. 

Erotuomarit/Pelinohjaajat: Koska turnaukset järjestetään Palloliiton sarjojen ollessa käynnissä, turnauksen tuomareina toimii Union Plaanin joukkueiden pelaajien vanhempia ja vanhempia junioreita. 

Ensiapu: Turnauspaikalla on pienimuotoinen ensiapupiste (kahvila/turnaustoimisto). Toivomme, että joukkueet varaavat paikalle omat huoltovälineensä.

Parkkipaikat: Autot on pysäköitävä virallisille parkkialueille. Kun tulette turnauspaikalle, pyydämme teitä noudattamaan erityistä varovaisuutta autojen kanssa, koska kentän läheisyydessä tehdään tietöitä. Parkkialueena toimii Heinolan jäähallin parkki ja Urheilupuiston parkkipaikka. 

Turnauksen kahviomyynti: Turnausalueilla on Union Plaanin-kahvila joista saa virvokkeita, kahvia ja teetä ja suolaisia ja makeita leivoksia, pullaa, leipää, hedelmiä yms. Kahviossa käy käteinen, yleisimmät maksukortit  ja mobilepay. 

Turnauspäällikkö:
Sami Karvonen 
0405294569
sami.karvonen@unionplaani.com

  

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2022 GameResultsOnline.com