Powered by GameResultsOnline.com tournament management

U11 TuTo syysturnaus

2.9.2023 Turku | Suomi

Tervetuloa TuTo U11-joukkueen järjestämään syysturnaukseen!  

Aika ja paikka: 

Turnaus järjestetään lauantaina 2.9. Turussa, Varissuon jäähallin kahdessa kaukalossa. 

Sarjat: 

Turnaus pelataan kahdella tasolla (tasot AA ja A). Huom! TASO AA TÄYNNÄ. Turnaukseen otetaan 10 vierasjoukkuetta, viisi AA-sarjaan ja viisi A-sarjaan. Kotijoukkue osallistuu turnaukseen yhdellä peliryhmällä AA-sarjaan ja yhdellä peliryhmällä A-sarjaan. Sama seura voi ilmoittaa joukkueita molempiin sarjoihin tai vain toiseen sarjaan peliryhmien tason edellytysten mukaan. Järjestäjä varaa oikeuden ohjata peliryhmien sijoittelua tasonsa mukaiseen sarjaan.  

Ottelut: 

Pelit pelataan koko kentällä 5 vs 5. Molemmissa sarjoissa on kuusi joukkuetta. Sarjojen sisällä joukkueet on jaettu kahteen lohkoon, jossa ne pelaavat yksinkertaisen sarjan ja sen jälkeen sijoitusottelut. Otteluiden kesto on 2×15 min tehokasta aikaa tai kokonaisaika 45 min. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa pelisysteemiä, mikäli turnauksen onnistunut läpivieminen tätä vaatii.  Käytössämme on kaksi kaukaloa. 

Osallistumismaksu: 

Osallistumismaksu peliryhmältä on 650 €. Ilmoittautumismaksu on 200 €, joka laskutetaan joukkueen ilmoittautumisen jälkeen. Turnausmaksun loppuosa tulee olla maksettuna ennen turnauksen alkua.  

Turnauksen järjestäjä varaa oikeuden peruuttaa turnaus. Tässä tapauksessa ilmoittautumis-/osallistumismaksut palautetaan. 

Ilmoittautuminen: 

Sitovat ilmoittautumiset joko Gameresultsonlinen tai yhteyshenkilön kautta. Mikäli joukkue peruu osallistumisensa ilmoittautumisensa jälkeen, on järjestävä seura oikeutettu pidättämään ilmoittautumismaksun ja ottamaan uuden joukkueen tilalle.   

Palkitseminen: 

Kaikille pelaajille jaetaan turnausmitalit ja kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalilla. Lisäksi joukkueet saavat palkita omasta ryhmästään turnauksen tsempparipelaajan. 

Ruokailu: 

Joukkueille järjestetään turnausruokailu. Ruokailu tilataan ja maksetaan etukäteen. Ruokailun alustava hinta on 10 €. 

  

Yhteyshenkilöt turnaukseen liittyvissä kysymyksissä: 

Turnauspäällikkö Babi Lyrintzis (050 342 4273)

Juniorivalmennuspäällikkö Kristian Tuohilampi (040 759 2248

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com