Powered by GameResultsOnline.com tournament management

TuTo U12 Syysturnaus

31.8. - 1.9.2024 Turku | Suomi Ilmoittaudu

Tervetuloa TuTo U12-joukkueen järjestämään syysturnaukseen!  

Aika ja paikka: 

Turnaus järjestetään 31.8.-1.9. Turussa, Varissuon jäähallin kahdessa kaukalossa. 

Lauantaina 31.8. pelataan AAA ja A sarjat.
Sunnuntaina 1.9. pelataan AA sarja.

Sarjat: 

Turnaus pelataan kolmella tasolla (tasot AAA, AA ja A). Turnaukseen otetaan 11 vierasjoukkuetta, kolme AAA-sarjaan, viisi AA-sarjaan ja kolme A-sarjaan. Kotijoukkue osallistuu turnaukseen yhdellä peliryhmällä jokaiseen sarjaan. Sama seura voi ilmoittaa joukkueita kaikkiin sarjoihin tai vain yhteen sarjaan peliryhmien tason edellytysten mukaan. Järjestäjä varaa oikeuden ohjata peliryhmien sijoittelua tasonsa mukaiseen sarjaan.  

Ottelut: 

Pelit pelataan koko kentällä 5 vs 5. AAA ja A sarjoissa on neljä joukkuetta. Joukkueet pelaavat yksinkertaisen sarjan ja lopuksi sijoitusten mukaiset sijoitusottelut. AA sarjassa on kuusi joukkuetta. Sarjan sisällä joukkueet on jaettu kahteen lohkoon, jossa ne pelaavat yksinkertaisen sarjan ja sen jälkeen sijoitusottelut. Otteluiden kesto on 2×15 min tehokasta aikaa tai kokonaisaika 45 min. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa pelisysteemiä, mikäli turnauksen onnistunut läpivieminen tätä vaatii.  Käytössämme on kaksi kaukaloa. 

Osallistumismaksu: 

Osallistumismaksu peliryhmältä on 695 €. Ilmoittautumismaksu on 200 €, joka laskutetaan joukkueen ilmoittautumisen jälkeen. Turnausmaksun loppuosa tulee olla maksettuna ennen turnauksen alkua.  

Turnauksen järjestäjä varaa oikeuden peruuttaa turnaus. Tässä tapauksessa ilmoittautumis-/osallistumismaksut palautetaan. 

Ilmoittautuminen: 

Sitovat ilmoittautumiset Gameresultsonlinen kautta. Mikäli joukkue peruu osallistumisensa ilmoittautumisensa jälkeen, on järjestävä seura oikeutettu pidättämään ilmoittautumismaksun ja ottamaan uuden joukkueen tilalle.   

Palkitseminen: 

Jokaisen sarjan voittajajoukkue palkitaan pokaalilla. Lisäksi joukkueet saavat palkita omasta ryhmästään turnauksen tsempparipelaajan. 

Ruokailu: 

Joukkueille järjestetään turnausruokailu. Ruokailu tilataan ja maksetaan etukäteen. 

  

Yhteyshenkilöt turnaukseen liittyvissä kysymyksissä: 

Turnauspäällikkö Babi Lyrintzis (050 342 4273)

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com