Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Nuorisokiekon Syysturnaus U14

21.8. - 22.8.2021 Turku, Impivaaran jäähalli, Varissuon jäähalli | Suomi

Säännöt

1. SYYSTURNAUKSEN JÄRJESTÄJÄ

2.TURNAUSMUODOT

Eri ikäluokissa voidaan käyttää järjestäjän harkinnan mukaan mm. seuraavia turnausmuotoja:

I. Joukkueet on jaettu 8 joukkueen tasoturnauksiin. Alkusarjat pelataan kahdessa neljän joukkueen alkusarjassa Alkulohkojen järjestyksen määrää pisteet, voitosta 2 pistettä, tasapelistä 1. Tasapisteissä paremmuus määrätään kohdan 3.8. mukaan, Alkulohkojen voittajat pelaavat toisen lohkon toiseksi sijoittunutta vastaan, voittajat finaaliin ja hävinneet pronssiotteluun. Vastaavalla tavalla ratkaistaan sijat 5-8. Kalkki joukkueet pelaavat 5 ottelua.

II. Joukkueet pelaavat 10 joukkueen tasotumauksen. Alkusarjat pelataan kahdessa viiden joukkueen alkusarjassa. Alkusarjojen voittajat pelaavat kultaottelussa, kakkoset pronssiottelussa. Kolmoset, neloset ja viitoset pelaavat keskenään sijoista 5-10. Kaikki joukkueet pelaavat 5 ottelua.

III. Joukkueet pelaavat 6 joukkueen yksinkertaisen sarjan. Tumauksessa lohkon kaikki joukkueet pelaavat toisiaan vastaan 2 x 15 min ottelun. Turnauksen voittaja on eniten pisteitä saanut joukkue. Tasapisteissä paremmuus ratkaistaan kohdan 3.8. mukaan. Kaikki joukkueet pelaavat 5 ottelua.

3.TURNAUKSEN SÄÄNNÖT

Turnauksessa noudatetaan SJL:n juniorisääntöjä alla luetelluin poikkeuksin.

3.1. Peliaika on kaikissa ikäluokissa 2x 15 min. Kokonaispeliaika on 50 min. Kokonaisaika alkaa peliohjelmaan merkittynä aikana, ellei turnauksen johto toisin ilmoita. Erätaukoja ei ole erien välissä. 50 min kokonaisaika ei ole voimassa mitalipeleissä.

3.2. Sijoitus- ja mitaliotteluissa pelin päättyessä tasan varsinaisen peliajan jälkeen, jatketaan välittömästi voittolaukauskilpailulla SJL:n kilpailusääntöjen mukaan.

3.3. Tuulettaminen on sallittua vain kentällä oleville pelaajille.

3.4. Aikalisä ei ole käytössä missään turnauksen ottelussa.

3.5. Alkulämmittelyä jäällä ei sallita, vaan peli alkaa välittömästi aloituskentällisillä. Aloituskokoonpanoa ei tarvitse etukäteen nimetä.

3.6. Pelaajan nimen tai numeron puuttuminen pöytäkirjasta ei oikeuta vastapuolta vastalauseeseen. Pelaaja voi edustaa vain yhtä joukkuetta turnausviikonlopun aikana. Poikkeuksena maalivahdit jotka saavat edustaa useampaa saman seuran joukkuetta tumauksessa.

3.7. Joukkueessa saa olla ns. yli-ikäisiä pelaaja kilpailusääntöjen sekä alueellisten määräysten mukaisesti.

3.8. Alkusarjoissa tai sarjamuotoisissa tumauksissa tasapisteiden sattuessa ratkaistaan joukkueiden välinen sijoitus ao. taulukon mukaisessa numerojärjestyksessä:

1. Keskinäisten otteluiden tulokset

2. Keskinäisten otteluiden maaliero

3. Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit

4. Kaikkien otteluiden maaliero

5. Kaikkien otteluiden tehdyt maalit

6. Saadut rangaistukset (käänteisesti)

7. Arpa

3.9. Turnauksen vastalauseet käsittelee turnauksen jury, jonka päätös on lopullinen. Vastalausemaksu on 250,00 EUR, joka palautetaan, jos vastalause hyväksytään. Ottelutapahtumia koskeva vastalause on tehtävä 20 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä. Vastalauseen allekirjoittaa joukkueenjohtaja.

3.10. Mikäli joukkueiden pelipaidat ovat samanväriset, paitaa vaihtaa se joukkue, jonka nimi on peliohjelmassa mainittu ensin (= kotijoukkue).

3.11. Tumauksen johdolla on oikeus muuttaa aikatauluja ja ottelujärjestystä tilanteiden niin vaatiessa.

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com