Powered by GameResultsOnline.com tournament management

38 Turkuturnaus 2022

2.4. - 10.4.2022 Impivaara, Kupittaa, Varissuo | Suomi

Tervehdykset

TERVETULOA 38. TURKUTURNAUKSEEN 2022

 

Olen iloinen saadessani toivottaa teidät Turun kaupungin puolesta tervetulleeksi legendaariseen juniorijääkiekkotapahtumaan jo 38. kertaa järjestettävään Turku turnaukseen! 

Turku on tapahtumakaupunki ja olemme ylpeitä Turkuturnauksen kaltaisista junioriurheilutapahtumista ja haluankin kaupungin puolesta kiittää turnauksen järjestäjiä arvokkaasta työstä lasten ja nuorten liikunnan parissa. 

Onnistuneiden tapahtumien taustalla on lajia rakastavia sinnikkäitä ja uutteria vapaaehtoisia. Turkuturnaus kokoaa yhteen satoja vapaaehtoisia, valmentajia, huoltajia, joukkueenjohtajia ja turnauksen järjestäjiä. Lämpimät kiitokset vapaaehtoisille turnaukseen eri rooleissa osallistuville! 

Toivotan kaikille osanottajille menestystä ja tervettä peli-iloa Turkuturnauksessa. Toivon, että niin pelaajat kuin muukin kisaväki ehtii kisaohjelman lisäksi tutustua Turkuun, joka on kulttuurin- ja historiatäyteinen kaupunki maailman kauneimman saariston helmassa.

Markus Kalmari, liikuntapalvelujohtaja 

Liikuntapalvelukeskus, Turun vapaa-ajan palvelukokonaisuus

 

Hyvät joukkueenjohtajat, valmentajat ja pelaajat, tervetuloa keväiseen Turkuun perinteiseen jääkiekon junioriturnaukseemme.

Kun edellinen loppuun asti pelattu turnauksemme päättyi keväällä 2019 ei kukaan arvannut, että seuraavan kerran Turkuturnauksen pelikiekko putoaa jäähän vasta n. kolme vuotta myöhemmin. Mitä kaikkea tähän ajanjaksoon itse kullekin mahtuukaan, olemme turnauksen järjestäjinä todella tyytyväisiä voidessamme järjestää turnauksemme tänä vuonna lähes normaalin kaltaisissa olosuhteissa. Yhteistyömme Turun kaupungin ja alueen liikemaailman kanssa on jälleen käynnistetty ja olemme pystyneet luomaan puitteet kahteen kevätviikonloppuun ja yli 200 ottelulle reilussa urheiluhengessä.

Kahden turnauksettoman vuoden aikana olemme jonkin verran uudistaneet järjestelytoimikuntaa osin vaihtamalla vastuualueita ja valitettavasti myös yhden henkilön osalta olemme kokeneet poistuman. Pitkäaikainen Nuorisokiekon vaikuttaja ja Turun Kisa-Veikkojen toimija Veikko Jalonen poistui keskuudestamme viime elokuussa. Veikon muiston kunniaksi U14AA- tasoturnaus on nimetty Veikko Jalosen muistoturnaukseksi.

Turnauksemme noudattelee pitkälti vanhoja hyviksi todettuja malleja ja turnauskokonaisuutemme muodostuu 10 tasoturnauksesta neljässä ikäluokassa. Kaiken kaikkiaan 86 joukkuetta kilpailee tulevina viikonloppuina otteluissamme.

Toivotan kaikille osallistujille oikein mukavaa urheilullista ja tapahtumarikasta viikonloppua Turussa.

Tom Rajalin

Turun Nuorisokiekko ry, pj

Turkuturnaus järjestelytoimikunta

 

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2023 GameResultsOnline.com