Powered by GameResultsOnline.com tournament management

TPS Super Cup 2023

18.8. - 20.8.2023 Impivaara 1 | Suomi

Säännöt ja palkinnot

TPS Super Cup 19.-20.8.2023 - säännöt

1. Järjestävä seura ja ottelupaikka

TPS Juniorijääkiekko ry

Impivaaran jäähalli, Eskonkatu 1, 20320 Turku

2. Pelitapa

Turnauksessa on yhteensä 11 joukkuetta. Joukkueet on jaettu kahteen tasoon seuraavasti: AAA-tasolla on 6 joukkuetta ja AA-tasolla 5 joukkuetta. Jokaiselle joukkueelle tulee turnauksessa neljä (4), viisi (5) tai kuusi (6) ottelua. 

AAA+ -tasolla joukkueet pelaavat yhdessä lohkossa kerran toisiaan vastaan. Kaksi parhaiten sijoittunutta pelaavat finaaliottelun, jossa ratkaistaan sijat 1-2. Tämä on joukkueille turnauksen kuudes peli. Sijoituksista 3-6 ei pelata, vaan joukkueiden lopulliset sijoitukset määräytyvät lohko-otteluiden perusteella. Lohkojen järjestyksen määrää pisteet, voitosta 2 pistettä ja tasapelistä 1 piste.

AAA -tasolla joukkueet pelaavat yhdessä ja samassa lohkossa kerran toisiaan vastaan. Erillisiä sijoitusotteluita ei pelata. Lopullisen sijoituksen määrää pisteet, voitosta 2 pistettä ja tasapelistä 1 piste.

Tasapisteissä paremmuus määrätään seuraavasti:

 1. Keskinäisten otteluiden tulokset
 2. Keskinäisten otteluiden maaliero
 3. Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit
 4. Kaikkien otteluiden maaliero
 5. Kaikkien otteluiden tehdyt maalit
 6. Saadut rangaistus minuutit (käänteisesti)
 7. Arpa

3. Turnaussäännöt

Turnauksessa noudatetaan SJL:n juniorisääntöjä alla luetelluin poikkeuksin.

 1. Peliaika on AAA+ -tasolla 2 x 20 min ja AAA -tasolla 3 x 20 min.
 2. Kokonaispeliaika on 65 min (AAA+) ja 120 min (AAA). Kokonaisaika alkaa peliohjelmaan merkittynä kellonaikana, ellei turnauksen johto toisin ilmoita. Erätauko on 1 minuutti (AAA+). Huom! AAA-tasolla ajetaan jää toisella erätauolla. 
 3. Ei alkulämmittelyjä, ottelu alkaa saman tien.
 4. Mitaliottelussa pelin päättyessä tasan varsinaisen peliajan jälkeen, jatketaan välittömästi voittolaukauskilpailulla. Aluksi molemmista joukkueista laukoo kolme (3) pelaajaa. Mikäli tilanne on tasan, jatketaan ns. "äkkikuolema" -periaatteella yksi pari kerrallaan. Aloittavan joukkueen sekä suunnan arpoo tuomari. Peliajan päättyessä rangaistusaitiossa oleva pelaaja ei saa osallistua voittolaukauskilpailuun.
 5. Aikalisä ei ole käytössä missään turnauksen ikäluokassa.
 6. Pelaajan nimen tai numeron puuttuminen pöytäkirjasta ei oikeuta vastapuolta vastalauseeseen. Pelaaja voi edustaa vain yhtä samalla tasolla pelaavaa joukkuetta turnausviikonlopun aikana. Poikkeuksena maalivahdit, jotka saavat edustaa useampaa saman seuran joukkuetta turnauksessa.
 7. Joukkueessa saa olla ns. yli-ikäisiä pelaajia kilpailusääntöjen sekä alueellisten määräysten mukaisesti.
 8. Turnauksen vastalauseet käsittelee turnauksen jury, jonka päätös on lopullinen. Vastalausemaksu on 200,00 EUR, mikä palautetaan, jos vastalause hyväksytään. Ottelutapahtumia koskeva vastalause on tehtävä 20 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä. Vastalauseen allekirjoittaa joukkueenjohtaja.
 9. Pelaajan saamat kaksi käytösrangaistusta (KR 10’ tai PRK 20’) aiheuttavat automaattisesti yhden ottelun pelikiellon. Pelaajan saama ottelurangaistus (OR 25’) johtaa pelikieltoon, joka on voimassa turnauksen loppuun asti. Pelaaja on pelikiellossa, kunnes päätösvaltainen SJL:n edustaja on käsitellyt tapahtuman.
 10. Mikäli joukkueiden pelipaidat ovat samanväriset, paitaa vaihtaa se joukkue, jonka nimi on peliohjelmassa mainittu ensin (= kotijoukkue).
 11. Turnauksen johdolla on oikeus muuttaa turnauksen aikatauluja sekä ottelujärjestystä tilanteiden niin vaatiessa.

Yhteystiedot:

Kalle Lahti (toiminnanjohtaja), puh. 040 762 3501, kalle.lahti@tps.fi          

TPS Super Cup, supercup@tps-juniorit.net

Palkinnot

Turnauksen kolme (3) parasta joukkuetta palkitaan mitaleilla ja lisäksi turnauksen voittajajoukkue pokaalilla.

Turnauksessa valitaan ja palkitaan myös turnauksen arvokkain maalivahti, hyökkääjä ja puolustaja. 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com