Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Ramirent Super Cup 2019

17.8. - 18.8.2019 Turku | Suomi

Säännöt ja palkinnot

Säännöt

Ramirent Super Cup 17.–18.8.2019 - säännöt:

1. Järjestävä seura ja ottelupaikka

TPS Juniorijääkiekko ry

Impivaaran jäähalli, Eskonkatu 1, 20320 Turku

2. Pelitapa

Turnauksessa on 8 joukkuetta ja jokaiselle joukkueelle tulee turnauksessa viisi (5) ottelua. Alkulohkot pelataan lauantaina ja sijoitusottelut sunnuntaina. Alkulohkojen järjestyksen määrää pisteet, voitosta 2 pistettä ja tasapelistä 1 piste.

Tasapisteissä paremmuus määrätään seuraavasti:

 1. Keskinäisten otteluiden tulokset
 2. Keskinäisten otteluiden maaliero
 3. Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit
 4. Kaikkien otteluiden maaliero
 5. Kaikkien otteluiden tehdyt maalit
 6. Saadut rangaistus minuutit (käänteisesti)
 7. Arpa

Alkulohkojen voittajat pelaavat toisen lohkon toiseksi sijoittunutta vastaan, voittajat finaaliin ja hävinneet pronssiotteluun. Vastaavalla tavalla ratkaistaan sijat 5-8.

3. Turnaussäännöt

Turnauksessa noudatetaan SJL:n juniorisääntöjä alla luetelluin poikkeuksin.

 1. Peliaika on lauantaina 2 x 18 min ja sunnuntaina 2 x 18 min.
 2. Kokonaispeliaika on lauantaina 65 min ja sunnuntaina 65 min. Kokonaisaika alkaa peliohjelmaan merkittynä aikana, ellei turnauksen johto toisin ilmoita. Erätauko on yksi (1) minuutti.
 3. Ei alkulämmittelyjä, ottelu alkaa saman tien.
 4. Sijoitus- ja mitaliotteluissa pelin päättyessä tasan varsinaisen peliajan jälkeen, jatketaan välittömästi voittolaukauskilpailulla. Aluksi kuitenkin molemmista joukkueista 3 pelaajaa. Aloittavan joukkueen ja suunnan arpoo tuomari. Peliajan päättyessä rangaistusaitiossa oleva pelaaja ei saa osallistua voittolaukauskilpailuun.
 5. Aikalisä ei ole käytössä missään turnauksen ikäluokassa.
 6. Pelaajan nimen tai numeron puuttuminen pöytäkirjasta ei oikeuta vastapuolta vastalauseeseen. Pelaaja voi edustaa vain yhtä joukkuetta turnausviikonlopun aikana. Poikkeuksena maalivahdit, jotka saavat edustaa useampaa saman seuran joukkuetta turnauksessa.
 7. Joukkueessa saa olla ns. yli-ikäisiä pelaajia kilpailusääntöjen sekä alueellisten määräysten mukaisesti.
 8. Turnauksen vastalauseet käsittelee turnauksen jury, jonka päätös on lopullinen. Vastalausemaksu on 200,00 EUR, joka palautetaan, jos vastalause hyväksytään. Ottelutapahtumia koskeva vastalause on tehtävä 20 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä. Vastalauseen allekirjoittaa joukkueenjohtaja.
 9. Pelaajan saamat kaksi käytösrangaistusta

(KR 10’ tai PRK 20’) aiheuttavat automaattisesti yhden ottelun pelikiellon. Pelaajan saama ottelurangaistus ( OR 25’ ) johtaa pelikieltoon joka on voimassa turnauksen loppuun asti. Pelaaja on pelikiellossa kunnes päätösvaltainen SJL:n edustaja on käsitellyt tapahtuman.

 1. Mikäli joukkueiden pelipaidat ovat samanväriset, paitaa vaihtaa se joukkue, jonka nimi on peliohjelmassa mainittu ensin (= kotijoukkue ).
 2. Turnauksen johdolla on oikeus muuttaa aikatauluja ja ottelujärjestystä tilanteiden niin vaatiessa.

Yhteystiedot:

Kalle Lahti (toiminnanjohtaja), puh. 040 762 3501, kalle.lahti@tps.fi            

TPS Ramirent Super Cup, supercup@tps-juniorit.net

Ensiapu

Turnauksen järjestäjällä ei ole erillistä ensiapupistettä. Joukkueiden tulee itse ottaa mukaan turnaukseen tarvittavat ensiaputarvikkeet, jäähallilta löytyy rajallinen määrä ensiaputarvikkeita. Ensiaputarvikkeita sekä lääkkeitä voi turnauksen aikana hankkia lähimmistä apteekeista, jotka sijaitsevat Länsikeskuksessa n. 1,3 kilometrin päässä jäähallista (os. Viilarinkatu 3 ja Markulantie 150). 

Vakuutukset ja omaisuudet

Turnauksen järjestäjä ei ole erikseen vakuuttanut osallistuvia pelaajia tai toimihenkilöitä, eikä heidän omaisuuttaan. Jokaisella osallistujalla tulee olla voimassa oleva vakuutus ja lisenssi. Joukkueet ovat itse vastuussa omaisuudestaan.

Palkinnot

Turnauksen kolme (3) parasta joukkuetta palkitaan mitaleilla ja lisäksi turnauksen voittajajoukkue pokaalilla. Turnauksessa valitaan sekä palkitaan Ramirentin toimesta myös turnauksen paras maalivahti, paras puolustaja sekä paras hyökkääjä.

Varustetarpeet

Mikäli turnauksen aikana tulee tarvetta varustehankinnoille (mailat, teipit, luistimet yms.), onnistuu tämä parhaiten Sport Servicestä n. 1,3 kilometrin päässä jäähallista (os. Viilarinkatu 1, 20320 Turku).

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2020 GameResultsOnline.com