Powered by GameResultsOnline.com tournament management

JOKILAAKSON LOUHINTA CUP U13

13.8. - 14.8.2022 Kotka | Suomi

Säännöt

Turnaus on tarkoitettu AA ja AAA tason joukkueille. Turnauksessa pelataan Lauantaina 13.8 AA tason turnaus ja Sunnuntaina 14.8 AAA tason turnaus.

Turnaus pelataan neljän joukkueen turnauksina yksinkertaisena sarjana, jonka jälkeen lohkon 2 parasta pelaavat finaalin ja lohkon 3 ja 4 sijoittuneet pronssiottelun.

 

Jokaiselle joukkueelle tulee 4 ottelua, (3 lohkopeliä 2x20 min, max. kokonaisaika 60 min) + 1 sijoituspeli (3x15 min, max kokonaisaika 90 min).

 

Voitosta saa 2 pistettä, tasapelistä 1 pisteen ja häviöstä 0 pistettä. Joukkueiden päätyessä samaan pistemäärään ratkaisee järjestyksen:

  1. kaikkien otteluiden maaliero
  2. tehdyt maali
  3. keskinäinen ottelu
  4. arpa, Sijoituspeleissä tasapelin sattuessa rangaistuslaukaus

 

Otteluissa erien välissä 1 minuutin tauko.

 

Lopullinen pelaajaluettelo on jätettävä turnaustoimistoon viimeistään 30 minuuttia ennen ottelun alkua.

Lämmittelykiekkojen vienti kentälle ennen ottelua on kielletty. Ellei joukkue ole turnausaikataulun mukaisesti aloitusvalmiina ja ottelu muutoin alkaa, tuomitaan viivästynyt joukkue hävinneeksi tuloksella 5-0.

 

Rangaistukset: 2 min rangaistukset.

 

Pelirangaistus käytöksestä (PRK) merkitsee pelaajan tai joukkueen toimihenkilön poistamista ottelusta.

PRK aiheuttaa pelaajalle tai toimihenkilölle yhden merkinnän käyttäytymisrangaistuksen kertymään, ellei kurinpitäjä määrää tapauksesta erillistä pelikieltoa. Kauden viimeisessä sarjaottelussa hankittu pelirangaistus käytöksestä johtaa aina erilliseen kurinpitokäsittelyyn.

 

Kun pelaajalle tai toimihenkilölle tuomitaan pelirangaistus käytöksestä (PRK) ottelun lopussa, missä tahansa ottelussa (harjoitusottelut, turnaukset, sarjaottelut) niin, että ottelupöytäkirjaan merkitään alkamisajaksi sama kuin ottelun loppumisaika on pelaja tai toimihenkilö automaattisesti pelikiellossa seuraavan sarjaottelun. Kyseistä pelirangaistusta käytöksestä ei lasketa käyttäytymisrangaistusten kertymään.

 

Ottelurangaistus (OR) johtaa aina erilliseen kurinpitokäsittelyyn ja vähintään yhden ottelun peli-/toimitsijakieltoon. Pelaaja tai toimihenkilö, joka on saanut ko. rangaistuksen on automaattisesti pelikiellossa kunnes asia on käsitelty päättävässä elimessä.

 

Turnauksen juryn muodostavat turnauspäällikkö, erotuomareiden edustaja sekä järjestäjien nimeämä kolmas edustaja. Vastalauseet on esitettävä puolen tunnin kuluessa ottelun päättymisestä kirjallisesti turnaustoimistoon. Vastalausemaksu on 80 €, joka palautetaan mikäli vastalause todetaan aiheelliseksi.

 

Turnauksen järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia eivätkä vastaa pelaajille mahdollisesti sattuvista tapahtumista ja loukkaantumisista. Järjestäjät eivät myöskään vastaa toimihenkilöille tai katsojille sattuvista tapahtumista.

Erotuomaritehtävistä vastaavat Kotkan Jääkiekkoerotuomareiden jäsenet noudattaen SJL:n kilpailusääntöjä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com