Powered by GameResultsOnline.com tournament management

-08 syysturnaus

24.8. - 25.8.2019 Kaarelan jäähalli | Suomi

Säännöt

Turnaussäännöt

1. Turnauksen järjestäjä

Karhu-Kissat Ry 08 joukkue

2. Turnausmuodot

AAA-sarja

Sarjan 8 joukkuetta jaetaan kahteen neljän joukkueen lohkoon. Alkusarjan järjestyksen määrää pisteet, voitosta 2 pistettä, tasapelistä 1. Tasapisteissä paremmuus määrätään kohdan 3.6. mukaan.

Lohkoissa pelataan sijoitusottelut, toisen lohkon voittaja toisen lohkon voittajaa vastaan jne. Jokaiselle joukkueelle tulee 5 ottelua. Mikäli 8 joukkuetta ei tule, lohkojen kokojan pienennetään.

 

AA-sarja

Sarjan 8 joukkuetta jaetaan kahteen neljän joukkueen lohkoon. Alkusarjan järjestyksen määrää pisteet, voitosta 2 pistettä, tasapelistä 1. Tasapisteissä paremmuus määrätään kohdan 3.6. mukaan.

Lohkoissa pelataan sijoitusottelut, toisen lohkon voittaja toisen lohkon voittajaa vastaan jne. Jokaiselle joukkueelle tulee 5 ottelua. Mikäli 8 joukkuetta ei tule, lohkojen kokojan pienennetään.

 

Turnaussäännöt

Turnauksessa noudatetaan SJL:n juniorisääntöjä alla luetelluin poikkeuksin.

3.1. Peliaika 2 x 15 min. Kokonaispeliaika max 45 min. Kokonaisaika alkaa peliohjelmaan merkittynä aikana, ellei turnauksen johto toisin ilmoita. Erätauko on 1 minuutti.

3.2. Sijoitus- ja mitaliotteluissa pelin päättyessä tasan varsinaisen peliajan jälkeen, jatketaan välittömästi voittolaukauskilpailulla. Aluksi molemmista joukkueista 3 pelaajaa ja mikäli tilanne on tasan jatketaan pelaajapari kerrallaan kunnes ratkaisu syntyy. Peliajan päättyessä rangaistusaitiossa oleva pelaaja ei saa osallistua voittolaukauskilpailuun. Aloittavan joukkueen ja suunnan arpoo tuomari.

3.3. Joukkueen on oltava valmiina siirtymään kentälle 5 min ennen ottelun alkua. Pelin jälkeen joukkueet suorittavat huudot ja kättelyt ripeästi, jotta seuraava peli ei viivästy.

3.4. Pelaajan nimen tai numeron puuttuminen pöytäkirjasta ei oikeuta vastapuolta vastalauseeseen. Pelaaja voi edustaa vain yhtä joukkuetta turnausviikonlopunaikana. Poikkeuksena maalivahdit jotka saavat edustaa useampaa saman seuran joukkuetta tumauksessa.

3.5. Joukkueessa saa olla ns. yli-ikäisiä pelaaja kilpailusääntöjen sekä alueellisten määräysten mukaisesti. Ala-ikäisten pelaajien määrää ei ole rajattu.

3.6. Alkusarjoissa tasapisteissä joukkueiden välinen sijoitus ratkaistaan ao. taulukon mukaisessa numerojärjestyksessä:

1. Keskinäisten otteluiden tulokset
2. Keskinäisten otteluiden maaliero
3. Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit
4. Kaikkien otteluiden maaliero
5. Kaikkien otteluiden tehdyt maalit
6. Saadut rangaistukset (käänteisesti)
7. Arpa

3.7. Turnauksen vastalauseet käsittelee turnauksen jury, jonka päätös on lopullinen. Vastalausemaksu on 100,00 EUR, joka palautetaan, jos vastalause hyväksytään. Ottelutapahtumia koskeva vastalause on tehtävä 20 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä. Vastalauseen allekirjoittaa joukkueenjohtaja.

3.8. Mikäli joukkueiden pelipaidat ovat samanväriset, paitaa vaihtaa se joukkue, jonka nimi on peliohjelmassa mainittu toisena (= vierasjoukkue).

3.9. Joukkueet toimittavat pelaajaluettelot erikseen ilmoitettuun päivämäärään mennessä. Joukkueet ilmoittautuvat turnaustoimistoon saapuessaan pelipaikalle ja ilmoittavat mahdolliset muutokset pelaajaluetteloon viimeistään 30 min ennen ensimmäistä ottelua.

3.10. Tumauksen johdolla on oikeus muuttaa aikatauluja ja ottelujärjestystä tilanteiden niin vaatiessa.

4. Palkinnot

Turnauksen kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaaleilla ja henkilökohtaisilla mitaleilla . Lisäksi turnausjärjestäjä on varannut osallistuville joukkueille tsempparipalkinnot. Tsempparipelaajat palkitaan joukkueiden viimeisten pelien jälkeen. Tsempparipelaajien valinnasta joukkueiden johdot vastaavat itse ja ilmoittavat valitsemansa pelaajan toimitsija-aitioon ennen joukkueen viimeisen pelin alkua.

5. Tapaturmat

Järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia, eivätkä vastaa pelaajille mahdollisesti sattuvista tapaturmista tai loukkaantumisista. Jokaisella pelaajalla ja toimihenkilöllä tulee olla voimassa olevat asianmukaiset vakuutukset. Turnauksen järjestäjällä on turnaustoimistossa ensiapupiste pienille tapaturmille. Pukukopeissa ja toimitsija- aitioissa on yhteystiedot ensiapuun.

6. Muutokset

Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa otteluohjelmaa ja turnauksen sääntöjä, jos erityiset syyt niin vaativat. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan viipymättä osallistuville joukkueille.

7. Pukukopit

Pukukopit ovat joukkueiden käytössä koko turnauksen ajan pääsääntöisesti 30 minuuttia ennen pelin alkua ja 30 minuuttia sen jälkeen.  Joukkueet huolehtivat siitä, että pukukopit jäävät siistiin kuntoon. Teroittaminen pukukopissa on ehdottomasti kielletty.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2019 GameResultsOnline.com