Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Wilhelm St Hockey Tour 2021 - Kuopion osaturnaus

21.8. - 22.8.2021 Kuopio | Suomi

Wilhelm St Hockey Tour 2021 saapuu Kuopion Bellanpuistoon!
Tapahtuma on käynnissä:

LA 14.8. klo 10.00 - 17.00 

Tapahtumassa pelataan miesten kilpasarja!

Turnauksen otteluohjelma on julkistettu ja kullekin sarjalle on omat turnaustaulukot. Otteluohjelman lohkojaot on arvottu ja miesten kilpasarjassa alkulohkoista pääsee 4 joukkuetta jatkoon.

Kussakin sarjassa pelataan Pronssi- ja Finaaliottelut ja palkintojen jaot toteutetaan peliareenoilla pelien jälkeen (Peliareena 1.). 

Jokaisen sarjan kolme parasta joukkuetta lunastavat pelioikeuden kiertueen finaaliturnaukseen 3.-4.9.! Finaalitapahtuma järjestetään Kampin Narinkkatorilla. 

Pelaajaluettelot: Jokaiselle joukkueen yhteyshenkilölle on lähetetty turnauslinkki, mistä pelaajaluettelot pääsee järjestelmään täyttämään. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että turnauspalvelun sivuilla linkki on voimassa pe 31.7. asti. Jokaisella joukkueella tulee olla pelaajalistat täytettynä ennen ensimmäisen pelin alkua. Mikäli järjestelmän kanssa ilmenee ongelmia, pyydämme ystävällisesti lähettämään pelaajalistat ennakkoon osoitteeseen info@sthockey.com TAI tuomaan paperisen listan tapahtuman toimistoteltalle ilmoittautumisen yhteydessä. 

Vallitseva tilanne huomioonottaen, pyydämme ystävällisesti pelaajia kiinnittämään huomiota käsihygieniaan tapahtuman aikana sekä suosimaan omia varusteita. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä tapahtumalueella. Kunnioitathan kanssapelaajiasi etkä saavu turnaukseen kipeänä tai flunssaisena. 

Ilmoittautuminen: Jokaisen joukkueen yhteyshenkilön tulee ilmoittaa joukkue saapuneeksi 30 minuuttia ennen ensimmäisen pelin alkua. Tapahtuman toimistoteltalta jaetaan tällöin myös pelaajarannekkeet joukkueille. 

Nähdään peleillä ja mikäli ennen turnausta herää lisäkysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme osoitteessa info@sthockey.com.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com