Powered by GameResultsOnline.com tournament management

St Hockey Jr. Cup 24.-26.5.

24.5. - 26.5.2019 Espoo | Suomi

St Hockey Jr. Cup Tapiolan Urheilupuistossa 24.-26.5.

St Hockey Jr. Cup on Espoossa järjestettävä laadukas junioritapahtuma, missä alle 16-vuotiaat kisaavat oman ikäluokkansa katulätkän Suomen Mestaruuksista.

Tapahtuma järjestetään 24.-26.5. Tapiolan urheilupuistossa Espoossa, joka tarjoaa mahtavat puitteet St Hockey Jr. Cup tapahtumalle.

Otteluohjelma ja kokoonpanot

St Hockey Junior Cupin otteluohjelma on julkaistu ja ohjelmaan pääset siirtymään yllä näkyvistä ikäluokkien valikosta. Otteluohjelmista näet ikäluokan otteluohjelman sekä ottelut joukkueittain. Lisäksi turnauksen aikana pistepörssi päivittyy pelien myötä. 

Turnauksen pelit pelataan lauantaina 25.5. ja sunnuntaina 26.5.. Lohkojaot on arvottu ja jokaisella joukkueella on vähintään kolma (3) alkusarjan peliä sekä yksi (1) sijoitusottelu. Sijoitusottelut ja mitalipelit pelataan sunnuntaina 26.5.

Jokaisen joukkueen yhteyshenkilölle on lähetetty turnauslinkki sähköpostitse, mitä kautta joukkueiden kokoonpanot pääsee päivittämään. Pelaajalistat tulee olla päivitettynä keskiviikkona 22.5. klo 23.59 mennessä. 

 

Säännöt ja varusteet

 Pelaajien pakolliset varusteet ovat kypärä kasvosuojuksella, jääkiekkohanskat ja jääkiekkomailat. Suosittelemme lisäksi sääri-/polvisuojien käyttöä, alasuojan käyttöä sekä kyynärsuojan käyttöä. Joukkueella tulee olla yhtenäiset numeroidut pelipaidat.

Junior Cupin tarkemmat säännöt löydätte osoitteesta: https://sthockey.com/tour/st-hockey-jr-cup/

 

Saapumisohjeet

Autolla: Paikoitusalueet sijaitsevat tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä ja urheilupuiston metroaseman vierestä löytyy myös lisää pysäköintitilaa ja lisäksi kymmenen sähköauton lastauspaikkaa. Tapahtumapäivinä liikenteen ohjaajat opastavat autoilijoita.

Metrolla: Espoo Metro Areenan lähin metroasema on URHEILUPUISTON ASEMA, joka sijaitsee noin 500m päässä Areenasta. Huomaathan hypätä MATINKYLÄÄN menevään metroon.

Bussilla: Espoon sisäiset linjat, jotka kulkevat Metro Areenan ohitse ovat:  114 Tapiola (M)-Leppävaara, 115 Tapiola (M)-Mankkaa, 119 Tapiola-Niittykumpu.

 

Paikan päällä 

Pelipäivänä joukkueen tulee ilmoittautua tapahtuman toimistoteltalla viimeistään 45 minuuttia ennen päivän ensimmäistä peliä. Joukkueen ilmoittaminen tapahtuu merkityn täysi-ikäisen yhteyshenkilön toimesta. Ilmoittautumisen yhteydessä joukkueen yhteyshenkilölle jaetaan joukkuekohtaiset pelaajapassit sekä turnauspaidat. 

Pelin alkaessa joukkueella on oltava paikalla maalivahti ja viisi (5) kenttäpelaajaa.

Ilmoittautuessaan St Hockey Jr. Cupiin joukkue sitoutuu pelaamaan kaikki otteluohjelmaan merkityt ottelut.

Tapahtuma-alueella varusteiden vaihto tapahtuu ainoastaan erikseen merkityillä pelaajille osoitetuilla alueilla.

Joukkueiden tulee huomioida ettei osallistumismaksuun sisälly pelaajavakuutusta, vaan jokainen pelaa oman vakuutusturvan alla.

 

Turnauksen ruokailu 

Turnauksen ruokailut on tarjolla molempina tapahtumapäivinä Esport Areenan ravintolassa. Pelaajille HAT TRICK kisapassilla lauantaina 25.5. tarjolla on lounas ja päivällinen. Sunnuntaina 26.5. HAT TRICK kisapassilla pelaajille tarjolla lounas. 

Ruokailuajat:

LA 25.5. Lounas klo 11.00-14.30

LA 25.5. Päivällinen klo 14.30 -18.00

SU 26.5. Lounas klo 11.00 - 15.00

* Yksittäiset ruokaliput: Yksittäisiä ruokalippuja saa ostaa tapahtuman toimistoteltalta hintaan 8,50 € kpl. 

 

Turnauksen Kisabileet

St Hockey Junior Cupin viralliset kisabileet järjestetään Extreme Esportissa la 25.5. ja pelaajille on kisapassilla ilmainen sisäänpääsy!

Kisabileet ovat käynnissä klo 16.00 - 21.00 ja jokainen joukkue voi osallistua bileisiin oman otteluaikataulunsa mukaisesti. Pyydämme huomioimaan, että Areenan kapasiteetti on 120 henkilöä kerrallaan ja jokaisella osallistujalla tulee olla Extreme Esportin pomppusukat. Mikäli osallistuja ei omista sukkia ennalta, voi sukat ostaa Extreme Esportin kassalta (3,00 € kappale). 

Esport Extreme tarjoaa huikean kattauksen liikunnan iloa, taitojen testausta ja itsensä haastamista. Tekemistä löytyy kaikentasoisille liikkujille, vuoden jokaisena päivänä.

Osoite: Tapiolan Urheilupuisto, Koivu-Mankkaan tie 3.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com