Powered by GameResultsOnline.com tournament management

LähiTapiola-Uusimaa Kevätturnaus U10

6.5. - 7.5.2023 Sipoon jäähalli | Suomi

Turnauksen säännöt

Turnausjoukkueet

Turnauksen osallistuu 12 joukkuetta ja turnaus pelataan kahdessa kuuden joukkueen sarjassa. Turnaus pelataan pitkällä kentällä.

Turnauspelaajat, määrä, pelaajalistat

Turnaus on tarkoitettu vuonna 2013 syntyneille U10 -ikäluokan kiekkoilijoille. Ns. Y-pelaajista merkintä pelaajalistoihin. Pelaajamäärää ei ole rajoitettu. Joukkueet voivat ilmoittaa turnaukseen lisenssin omaavia pelaajia, jotka ikänsä puolesta mahtuvat joukkueeseen, kuhunkin otteluun max. 20+2 pelaajaa. Jokainen turnausjoukkue syöttää pelaajat GameResultsOnlineen. Turnausjärjestäjä lähettää sitä varten linkin. Tarvittaessa kokoonpanoja voidaan vaihtaa ennen turnauksen alkua.

Varsinaiset säännöt 

Turnauksen ottelut pelataan SJL:n kilpailu- ja juniorisääntöjä, sekä U11- junioreiden sääntöjä noudattaen tällä sivustolla ilmenevin poikkeuksin.

Turnausmuoto

Turnaus pelataan kahdessa kuuden joukkueen sarjassa. Sarjassa kaikki joukkueet pelaavat yhden pelin kutakin vastustajajoukkuetta vastaan. Otteluvoitosta saa kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) pisteen ja tappiosta nolla (0) pistettä. Sarjan voittaja on eniten pisteitä saanut joukkue.

Pisteiden ollessa tasan, määräytyy kunkin joukkueen sijoitus seuraavasti tässä järjestyksessä:

 1. Pisteet
 2. Keskinäisten otteluiden pisteet
 3. Lohkon otteluiden maaliero
 4. Lohkon otteluiden tehdyt maalit
 5. Keskinäisten otteluiden maaliero
 6. Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit
 7. Arpa

Otteluaika ja pelipaidat

 • Turnauksessa otteluiden aika on 2 x 15 minuuttia tehokasta peliaikaa, enintään 45 minuuttia kokonaispeliaikaa ohjelmaan merkitystä aloitusajasta
 • Erätauko 1min
 • Aikalisää ei saa käyttää
 • Joukkueiden tulee olla viisi (5) minuuttia ennen ohjelmaan merkittyä otteluaikaa valmiina aloittamaan ottelu. Mikäli joukkue ei ole ajoissa valmiina, aloitetaan peli viivästyneen joukkueen 0-3 tappioasemasta. Peliaika päättyy 45 min kuluttua otteluohjelmaan merkitystä aloitusajasta

Otteluohjelmassa ensiksi mainittu joukkue on kotijoukkue, joka käyttää tummaa peliasua. Pelipaitojen väri voidaan myös sopia tarvittaessa.

Vakuutukset ja ensiapu

Jokaisella pelaajalla ja toimihenkilöllä tulee olla voimassa oleva asianmukainen vakuutus. HUOMIO, liiton vakuutus ei ole enää toukokuussa voimassa, mutta uuden kauden lisenssin voi hankkia, jolloin vakuutus kattaa myös turnauksen. Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollisista tapaturmista. Jäähallilta löytyy tavanomaiset ensiaputarvikkeet sekä ensiaputaitoinen henkilö.

Peli-/ottelurangaistukset

Rangaistuksissa noudatetaan SJL:n kilpailusääntöjä.

Kurinpito

Rangaistuksissa noudatetaan SJL:n kilpailusääntöjä.

Turnauksen jury ei käsittele erotuomariraportteja, vaan ne ohjataan alueen kurinpitäjälle käsittelyyn.

Aikataulumuutokset

Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa otteluiden aikataulua, kestoa ja jäänajoa tarvittaessa.

Vastalauseiden käsittely

Turnauksen juryn muodostavat turnauspäällikkö, ottelussa tuominnut tuomari ja niiden joukkueiden joukkueenjohtajat, joita asia koskee. Lopullinen päätösvalta erimielisyystilanteissa on turnauspäälliköllä. Vastalause tulee jättää kirjallisena 5 min kuluessa pelin päättymisestä. Vastalausemaksu on 200 euroa, joka palautetaan todettaessa vastalause aiheelliseksi.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com