Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Intersport Turnaus '19

17.8. - 18.8.2019 Savonlinna, Tuukka Rask Arena, Tanhuvaara | Suomi

Tervehdys kiekkoväki ja kannustusjoukot!

Uusi kiekkokausi on taas alkamassa. Takana on kesäharjoittelukausi ja kesän muut harrastukset. Nyt on aika palata jälleen kaukaloon treenaamaan ja pelaamaan.

Meillä on ilo toivottaa teidät tervetulleiksi ja aloittamaan uutta kautta Intersport-Savonlinna turnaukseemme, juuri nimetylle Tuukka Rask Arenalle Tanhuvaaraan.

Tänä vuonna turnauksessamme on mukana kuusi joukkuetta: KalPa Kuopiosta, Ketterä Imatralta, Kiekko-Espoo Espoosta, Warkis Varkaudesta sekä kaksi joukkuetta SaPKosta. Osa joukkueista lähtee tulevalla kaudella hakemaan menestystä mestiksestä, osa suomisarjasta. Viikonlopun peleistä toivomme paljon hyviä pelejä, onnistumisen hetkiä, iloa ja hyvää mieltä! Haluamme järjestää turnauksen, josta jää hienoja muistoja kaikille pelaajille.

Toivotamme siis lämpimästi tervetulleiksi kaikki joukkueet pelaajineen, toimihenkilöineen ja kannattajajoukkoineen!

Kiitos turnauksen pääsponsorille Intersport-Savonlinnalle. Kiitos myös Tanhuvaaralle, joka tarjoaa hienot puitteet turnausten järjestämiseen itäsuomalaisessa luonnon maisemassa.

Haluamme myös esittää lämpimän kiitoksen kaikille tukijoillemme, jotka ovat joukkuettamme tukeneet, esimerkiksi mainostilaa tästä turnausjulkaisusta ostamalla. Kiitos myös pelaajien vanhemmille, teidän iloinen ja innostunut asenne sekä talkoohenki ovat osaltaan rakentamassa Me-henkeä, joka heijastuu myös pelaajiemme yhteishenkeen ja loistavaan ilmapiiriin.

 

Hienoa jääkiekkokautta toivottaen,

Mika Laine, Kimmo Laiho, Yrjö Pulkkinen

joukkueenjohtajat, SaPKo

 

Majoitustarjoukset ja tiedustelut:

Tanhuvaaran urheiluopisto www.tanhuvaara.fi

lotta.lepisto@tanhuvaara.fi 

matti.saarikorpi@tanhuvaara.fi


Yhteydenotot:
Mauri Vihavainen 0500 460010
mauri.vihavainen(@)finavia.fi

Joukkueen kotisivut:
http://www.juniori-sapko.fi/teams

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2019 GameResultsOnline.com