Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Kuuttiturnaus 2022

2.9. - 4.9.2022 Lappeenranta | Suomi

Hyvät turnausvieraat

 

Perinteinen SaiPan järjestämä Kuuttiturnaus on kuulunut tärkeänä osana monien U-12 ja U-11 -juniorien jääkiekkokauden avaukseen. Turnauksen järjestävät tänä vuonna 2011 ja 2012 syntyneet SaiPan ikäluokat. Nyt järjestettävä turnaus on jo 34. peräkkäinen ja vuosi vuoden jälkeen turnaus herättää kiinnostusta niin SaiPan kuin muidenkin seurojen osalta.

Joukkueita on mukana 32 neljässä eri sarjassa ja pelejä pelataan viikonlopun aikana Lappeenrannan Kisapuiston halleissa 80 kpl. Kaiken kaikkiaan viikonlopun mittaiseen turnaukseen osallistuu yli 350 pelaajaa, 100 toimihenkilöä, kymmeniä talkootyöläisiä ja lukemattomia muita kannustajia ja perheenjäseniä. Esitän suuret kiitokset kaikille, jotka omalla panoksellanne mahdollistatte hienon turnauksen järjestämisen jälleen kerran.

Tulemme jälleen näkemään otteluiden tiimellyksessä suuren joukon tunteita; iloa, pettymystä, onnistumista ja epäonnistumista. Kaikki tunteet kuuluvat urheiluun ja kehittävät nuoria urheilijanalkuja niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Toivon, että kaikkia joukkueita ja pelaajia kannustetaan vahvasti ja luodaan turnaukseen hieno ja mieliinpainuva tunnelma.

Toivotan kaikille menestystä ja nautinnollisia hetkiä juniorikiekkoilun parissa!

 

Antti Weckström

Turnauspäällikkö

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com