Powered by GameResultsOnline.com tournament management

RCDE Sergi Darder September Cup

18.9.2021 Tikkurilan UP Nurmi 2 | Suomi

Turnausohjeistusta

Pysäköinti: Tikkurilan Trio Urheilupuiston alueella on runsaasti pysäköintitilaa kaikille turnaukseen saapuville

Kahvio: Kenttäalueelta löytyy kahvio, jossa pientä suolaista, makeaa ja virvokkeita

Katsojat: 

  • Turnauksen aikana pyydämme kaikkia joukkueita ja tapahtumaan osallistuvia katsojia huomioimaan AVI:n ja Suomen Palloliiton voimassa olevat määräykset ja suositukset koronapandemian osalta. Turnauksen aikana pyritään välttämään turhia kontakteja ja säilyttämään 2m.
  • Ottelut pelataan Tikkurilan UP Nurmi 2. kentällä. Nurmialue on kauempi katsomosta katsoen. Pyydämme katsojia ystävällisesti huomioimaan, että Nurmi 1. ei ole tarkoitettu katsomotilaksi, vaan otteluita tulee seurata joko katsomosta tai kentän laidoilta. Nurmikentän 1. ja 2. väliselle alueelle ei ole sallittua asettua.

Lämmittelyalueet:

  • Joukkueita pyydetään huomioimaan, että Tikkurilan Nurmi 1. kenttä ei ole varattuna lämmitelyyn ennen otteluita. Kyseinen nurmialue pyritään pitämään mahdollisimman hyvässä ja pelikelpoisessa kunnossa kauden loppuvaiheen sarjaotteluiden suhteen. Lämmittelyalueena voidaan hyödyntään kenttäalueen ulkopuolisia nurmialueita, tekonurmikentän päätyä (siltä osin, etteivät mahdolliset muut tapahtumat kentällä häiriinny)

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com