Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Ravintola Sydvest pelitällit

18.12. - 19.12.2021 Rauma, Tuki-Areena | Suomi

Koronaohjeet

AVI:n tiedote Satakunnan alueelle 

Satakunnan alueen PÄIVITETTY 17.12.2021 koronaohje

 

Lounais-Suomen AVI päätti eilen (9.12.2021) yleisörajoituksista ja toiminnan harjoittamista koskevista rajoituksista Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueille.

Alla olevat Jääkiekkoliiton ohjeistukset ja AVI:n rajoitukset astuvat voimaan välittömästi ja ovat voimassa vuoden loppuun asti. AVI:n päätös kokonaisuudessaan luettavissa täältä.

 

Jääkiekkoliiton ohjeistusten mukaisesti otamme Lukossa toiminnan harjoittamista koskevat rajoitukset käyttöön seuraavasti.

  • Otteluissa seura hoitaa passinlukijat ja ottelutapahtumiin voidaan ottaa yleisöä myös jatkossa
  • Tuki-Areenan kioski palvelee rajoitusten ajan vain viikonloppuisin ja viikolla pelattavien ottelutapahtumien aikana
  • Tarkistus tapahtuu Tuki-Areenan pääovella

Jääkiekkoliiton ohjeistus Länsirannikon seuroille 10.12.2021:

Koronapassin tarkistus tehdään siis jatkossa kaikille, myös harjoitustapahtumissa: katsojat, pelaajat, toimihenkilöt, tuomarit, toimitsijat.

Koronapassin vaatimus ei koske hallissa töissä olevia (Tuki-Areenan kahvilatyöntekijä ja hallihenkilökunta), mutta koskee kaikkia muita sarjoja ja harjoituksia luistelukoulusta-U22 ikäisiin ja kaikkia aikuisten sarjoja ja niiden harjoituksia.  

Koronapassia ei voi kysyä alle 16-vuotiaalta. Täten U16 ja nuorempien sarjoissa ei koronapassia kysytä.

 

Yksikään pelaaja tai toimihenkilö ei ilman vaadittavaa EU:n digitalaista koronapassia (jossa QR koodi) ei saa päästää halliin (joko puhelimella sähköinen koronapassi tai tulostettu versio), jonka saa Raumalla terveyskeskuksesta. Millään muilla lääkärintodistuksilla, testituloksilla tms. ei voi korvata koronapassia. Koronapassin saa jos on kahdesti rokotettu, sairastanut koronavirustaudin viimeisen 6 kk aikana tai on enintään 72 h vanha negatiivinen testitulos Omakannassa.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com