Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Lukko U11 Raumaster-turnaus (Täynnä)

6.1. - 7.1.2024 Tuki-Areena | Suomi

Turnaussäännöt

Turnauksen peleissä noudatetaan SJL:n voimassaolevia sääntöjä, mukaan lukien kohta ”7.17 Erityissäännöt U11 - U12 sarjoissa”

Säännöt: Leijonat - Finhockey - Kilpailusäännöt 2022-2023

Turnaus pelataan kolmessa tasossa: AAA, A Kumpaankin tasoon neljä peliryhmää. AA kahdeksalla peliryhmällä kahdessa lohkossa. Seuran on mahdollista ottaa osaa jokaiseen tasoon enintään yhdellä peliryhmällä. Jokaiselle AAA ja AA joukkueelle (peliryhmälle) tulee turnauksessa neljä ottelua: kolme ottelua alkusarjassa sekä yksi sijoitusottelu. Sijoitusottelut määräytyvät joukkueen alkusarjan sijoittumisen mukaan (Tarkempi selonteko alempana kohdassa “joukkueiden sijoitusten määräytyminen”).

Peliaika, -paikka ja otteluiden kesto

Peliaika on 2 x 20 minuuttia tehokasta peliaikaa (erien välissä 1 min tauko) kaikissa otteluissa, ottaen huomioon otteluiden kokonaisjääajan, joka on 60 minuuttia. 
4 ottelua isolla kentällä (3 alkusarja ja 1 jatkopeli) per peliryhmä.
Pelit pelataan Tukiareenalla (Kodisjoentie 79, 26660 Rauma). Otteluohjelma peliaikoineen ja -paikkoineen löytyvät turnauksen gameresult - tulospalvelusta. 

Otteluiden kestoa koskevat ohjeet:

  • Turnauksen virallinen aika on hallin seinällä olevan kellon osoittama aika
  • Joukkueiden tulee olla valmiina 5 min. ennen ottelun alkua kaukalon viereisellä käytävällä
  • Jos ei jäänajoa, heti kun edellinen ottelu loppuu, voi mennä jäälle niin vältetään ruuhka käytävällä.
  • Ottelu aloitetaan välittömästi mahdollisen jäänajon ja maalien paikalleen asettamisen jälkeen
  • Aikalisä ei ole sallittu
  • Tuulettaminen kentällä on sallittua vain maalin tehneelle kentälliselle


Joukkueiden sijoitusten määräytyminen

Voitosta saa kaksi pistettä, tasapelistä yhden pisteen ja häviöstä nolla pistettä. Turnaus pelataan kolmessa tasossa. Alkusarja pelataan yksinkertaisena: jokainen joukkue pelaa alkusarjassa kerran muita saman alkusarjan lohkon joukkueita vastaan. Täten alkusarjassa jokaiselle joukkueelle tulee 3 alkusarjan peliä. Kahden tai useamman joukkueen ollessa tasapisteissä alkulohkossa, ratkaistaan tasapisteissä olevien joukkueiden järjestys seuraavasti:

1. Lohkon otteluiden maaliero

2. Lohkon otteluiden tehdyt maalit

3. Keskinäisten otteluiden pisteet

4. Keskinäisten otteluiden maaliero

5. Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit

6. Lohkon rangaistusminuutit

7. Arpa

 

AAA/A Alkusarjan jälkeen lohkoissaan sijoilla 1. ja 2. olevat joukkueet pelaavat Finaalissa ja alkusarjan lohkoissa sijoilla 3. ja 4. olevat joukkueet pelaavat Pronssiottelun.

AA Alkusarjan jälkeen lohkoissaan sijoilla 1. olevat joukkueet pelaavat Finaalissa ja alkusarjan lohkoissa sijoilla 2. pelaavat pronssiottelussa. Lohkoissa 3. ja 4. sijoittuneet joukkueet pelaavat sijoitusottelut sijoista 5./6. ja 7./8.

Tasapelin sattuessa turnauksen sijoitusottelut ratkaistaan rangaistuslaukauskilpailulla. Kilpailussa nimetään kolme ampujaa, jonka jälkeen tarvittaessa jatketaan pelaaja kerrallaan, kunnes ottelu ratkeaa. Sama pelaaja ei saa ampua rangaistuslaukausta uudelleen ennen kuin kaikki joukkueen pelaajat ovat ampuneet rangaistuslaukauksen kertaalleen.

Luovutus

Jos joukkue ei saavu kentälle aikataulun mukaisesti tai ei pelaa ottelua loppuun, se tuomitaan häviämään kyseinen ottelu 5 – 0. Myöhästymisen aikaraja on 5 minuuttia otteluohjelmaan merkityn alkamisajan jälkeen.

Osallistumisoikeus, peluutus, yli-ikäisyyssäännöt ja pelaaminen eri joukkueissa

Turnaukseen voivat osallistua ilmoittautuneisiin joukkueisiin rekisteröidyt pelaajat. Kenttäpelaaja voi edustaa seuraansa missä tahansa ikänsä edellyttämässä sarjassa, kuitenkin vain yhdessä turnaukseen osallistuvassa joukkueessa/ikäluokka. Pelaajaluetteloon merkittyjä pelaajia on ottelukohtaisesti peluutettava tasapuolisesti.

Turnauksessa ei ole lähtökohtaisesti sallittu yli-ikäisten pelaajien (Y-pelaajien) peluuttaminen. Jos joukkueella on pakottavista syistä tarve ottaa turnaukseen mukaan 1-2 yli-ikäistä pelaajaa, tulee kyseisen joukkueen joukkueenjohtaja ottaa yhteyttä turnauksen vastuuhenkilöihin hyvissä ajoin ennen turnausta ja neuvotella tästä mahdollisuudesta etukäteen. Turnauksen vastuuhenkilöt antavat päätöksen, voiko Y-pelaaja osallistua turnaukseen. 

Jos joukkueeseen on nimetty ainoastaan yksi maalivahti, voi joukkue maalivahdin loukkaantuessa tai sairastuessa käyttää seuran toiseen joukkueeseen (tasosarjaan) nimettyä maalivahtiaan tai lainata sitä turnauksen toiselta joukkueelta. Maalivahdin vaihtoon kesken pelin on aikaa korkeintaan 10 minuuttia alkaen siitä hetkestä, kun kentällä oleva maalivahti loukkaantuu.

Riita-asiat

Mahdolliset vastalauseet käsittelee turnauksen jury (turnauspäälliköt ja järjestävän joukkueen joukkueenjohto). Vastalauseen voi tehdä vain joukkueenjohtaja. Vastalause on esitettävä suullisesti ottelutuomarille ja vastustajalle välittömästi ottelun päätyttyä sekä kirjallisesti turnaustoimistoon viimeistään 20 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Jury voi kuulla tai ottaa lausunnon vastalausetta koskevan ottelun päätuomarilta. Jury käsittelee vastalauseen ja antaa päätöksen asiaan. Päätöksestä ei voi valittaa. Vastalausemaksu on 100 €, joka palautetaan mikäli vastalause hyväksytään.

Tapaturmat ja pelaajavakuutus

Järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia eivätkä vastaa pelaajille mahdollisesti sattuvista tapaturmista tai loukkaantumisista. Turnausjärjestäjän puolelta turnauksessa on paikalla ensiaputaitoinen henkilöstö koko turnauksen ajan. Järjestäjä ei vastaa turnauksen aikana mahdollisesti sattuvista varkaustapauksista. 

Tuomarit

Erotuomarikerho vastaa tuomaroinnista.

Yleistä

Ilmoittautumalla ja maksamalla turnausmaksun joukkueet hyväksyvät seuraavan: Turnausjärjestäjä varaa oikeuden ottaa kuvia turnauksen aikana ja julkaista niitä netissä ja muualla sosiaalisessa mediassa.


 

GameResultsOnline.com
© 2024 GameResultsOnline.com