C1 Pitsiturnaus 2019 C1 PITSITURNAUS 2019
9.8. - 11.8.2019 Rauma, Tuki-Areena | Suomi

Tervetuloa Raumalle C1-ikäluokan Pitsiturnaukseen

 

Perjantaina 9.8.2019 käynnistyy C1-ikäluokan turnaus Rauman Tukiareenan viihtyisissä ja toimivissa puitteissa. Turnaus kokoaa joukkueita ympäri Suomen ja toimii monelle joukkueelle uuden kauden ensimmäisenä isona yhteistapahtumana. Turnausohjelma on erittäin tiivis ollen fyysisesti ja henkisesti haastava kaikille mukana oleville. Mahdollisesta väsymyksestä huolimatta pidetään mieli positiivisena ja ajatus kirkkaana, jotta tapahtumasta muodostuu mieluinen kokemus, niin pelaajille, kuin kaikille muillekin osallistujille.

Tässäkin turnauksessa saamme varmasti kokea kaikki elämän tunnekirjot ilosta suruun ja onnistumisesta epäonnistumiseen. Näiden kokemuksien käsittelemiseen urheiluseura on turvallinen ympäristö, silloin kun asiat käsitellään molemmin puolin kaukaloa avoimesti ja rehellisesti.

Toivotan kaikille turnaukseen osallistuville pelaajille, toimihenkilöille ja vanhemmille mukavaa viikonloppua juniorijääkiekon parissa. Haluan samalla jo nyt tässä yhteydessä kiittää erikseen yhteistyökumppaneita, pelaajien vanhempia ja muita vapaaehtoisia, jotka ovat mahdollistaneet tämän turnauksen järjestämisen.

 

Heikki Nupponen

Turnauspäällikkö

Lukko C1