Powered by GameResultsOnline.com tournament management

U14 AA+/AAA- Pelitällit

5.9.2021 Porvoo | Suomi

Sunnuntaina 5.9 Porvoon kilpahallissa pelitällit!

Mukaan ilmoittautuvilta joukkueilta toivotaan tasoa AA+/AAA-, joka vastannee kotijoukkueen tasoa. Näin saadaan mukavia tasaisia pelejä aikaiseksi. Mukaan otetaan enintään 6 nopeiten ilmoittautunutta joukkuetta. Kaikille suunniteltu kolme peliä, kestoltaan 2x15min tehokasta peliaikaa. Kaksi 3 joukkueen alkusarjaa ja sijoitusottelut. Turnausruokailua ei erikseen järjestetä, mutta osallistuville joukkueille selvitellään ruokailumahdollisuudet tarvittaessa.

Pelitälli periaatteella mennään, eli järjestäjille ei ole tarkoitus kerätä tuottoa, vaan kustannukset jaetaan osallistujien kesken. Karkeasti arvioituna tämä tarkoittaa 200-300 euroa joukkueelta, riippuen osallistuvien määrästä, turnausmuodosta ja peliajasta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa ilmoitettua turnausmuotoa ja peliaikoja jos järkevän turnausmuodon luominen ilmoittautuneilla joukkueilla sitä vaatii.

Covid-19: Uutisoinnista päätellen monta kysymysmerkkiä on ilmassa. Tämän hetken tilanteella pelitällit voidaan järjestää ja paikalle voi tulla yleisöä turvavälit ja maskit huomioiden, mutta se saattaa muuttua nopeasti järjestäjistä riippumattomista syistä. Niihin reagoidaan tarvittaessa, jotta pelaajien turvallisuus voidaan taata.

Lisätiedot:

Ben Henriksson Porvoon Hunters U14 jojo

porvoonhunters08@gmail.com (p. 040-5734945)

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com