Powered by GameResultsOnline.com tournament management

HeinäCup

2.7. - 3.7.2022 Jyväskylä, Palokan tekonurmi, Viitaniemen tekonurmi | Suomi

Säännöt

TURNAUSSÄÄNNÖT

Peliaika sarjoissa on 2 x 20 min. Pelimuoto 8v8.

Peleissä on käytössä paitsioalue. Rangaistusalueen tasalta alkavan ja päätyrajan välinen alue on paitsioaluetta, jossa paitsiosääntö on voimassa.

Vaihdot suoritetaan ns. lentävillä vaihdoilla pelikatkojen yhteydessä. Vaihtojen lukumäärä on vapaa. Joukkueella saa olla yli-ikäisiä pelaajia kentällä korkeintaan kaksi (2) kerrallaan. Pelin kokoonpanossa yli-ikäisiä saa olla kolme (3). Turnauksessa noudatetaan SPL:n Kaikki Pelaa -sääntöjä.

Sarjojen voittajat palkitaan pokaalilla ja sarjojen kolme parasta joukkuetta mitaleilla.

Lohkoissa joukkueiden järjestyksen tasapisteissä ratkaisee:

1. Kaikkien tasapisteissä olevien joukkueiden keskinäisten otteluiden pisteet.

2. Kaikkien tasapisteissä olevien joukkueiden keskinäisten ottelujen maaliero.

3. Kaikkien tasapisteissä olevien joukkueiden keskinäisten ottelujen tehdyt maalit.

4. Koko lohkon maaliero.

5. Koko lohkon tehdyt maalit.

6. Arpa.

EROTUOMARIT

Tuomareina toimivat Keski-Suomen erotuomarikerhon tuomarit.

YLEISTÄ

Pelaaja saa edustaa turnauksessa vain yhtä joukkuetta.

Mikäli joukkueilla on samanväriset pelipaidat, on vierasjoukkueeksi ohjelmassa merkitty joukkue velvollinen järjestämään käyttöönsä vastustajista selvästi erottuvat pelipaidat (liivit tms.).

Maalivahdin pelipaidan tulee selvästi erottua muista pelipaidoista.

Joukkueen on oltava otteluvalmiina kentän luona vähintään viisi (5) minuuttia ennen ohjelmaan merkittyä alkamisajankohtaa. Mikäli joukkueesta ei ole kentällä vähintään seitsemän (7) pelaajaa 5 minuuttia määrätyn ottelun alkamisen jälkeen, eikä joukkue pysty esittämään pätevää syytä menettelyynsä, ottelu katsotaan luovutetuksi. Ottelun luovuttanut joukkue katsotaan luopuneeksi turnauksesta ja sen aikaisemmin pelatut ottelut mitätöidään. Turnauskanslia vahvistaa aina luovutukset kuultuaan tarpeellisia osapuolia.

Rangaistuspotkukilpailut jatko- ja sijoitusotteluvaiheissa suoritetaan kolmella (3) pelaajalla/joukkue ja tämän jälkeen pari kerrallaan ratkaisuun asti. Joukkueen jokaisen pelaajan on suoritettava potku ennen kuin pelaaja voi ampua toistamiseen (= uusi kierros).

Turnauksessa ovat kortit käytössä. Varoitukset eivät kerry seuraaviin peleihin. Kentältä poistot eivät aiheuta pelikieltoa seuraaviin peleihin, mikäli turnauksen jury ei muuta päätä.

Turnauksen juryllä on oikeus puuttua epäasiallisesti käyttäytyviin joukkueisiin, tarvittaessa jopa sulkea joukkue turnauksesta. Jury voi myös velvoittaa joukkuetta vaatimaan kannattajiltaan asiallista käytöstä.

Kilpailutoimintaan liittyvät erimielisyydet ja vastalauseet ratkaisee järjestäjien nimeämä kolmesta henkilöstä koostuva jury. Juryn päätöksistä ei voi valittaa.

VASTALAUSEET

Vastalauseen voi tehdä turnaussääntöjen tai jalkapallosääntöjen rikkomuksista samaan sarjaan osallistuva joukkue. Vastalauseita pelikentän tai sen varusteiden johdosta ei tutkita, ellei erotuomarille ole tehty niistä ilmoitusta ennen ottelun alkua.

Vastalauseesta on ilmoitettava heti ottelun päätyttyä ottelun erotuomarille, ennen kuin hän on poistunut ottelupaikalta. Tarkoin perusteltu vastalause tulee jättää kirjallisena turnauskansliaan tunnin kuluessa ottelun päättymisestä. Samalla tulee suorittaa vastalausemaksu 100 euroa, joka palautetaan, mikäli vastalause hyväksytään. Turnauksen juryn päätöksestä ei voi valittaa.

Joukkueiden johtajille

Henkilö, joka on nimetty joukkueenjohtajaksi, vastaa joukkueestaan turnauksessa, sekä yhteydenpidosta turnauksen aikana. Joukkueiden vastuuhenkilöt huolehtivat ja vastaavat siitä, että kaikilla joukkueen pelaajilla on voimassa Palloliiton ohjeiden mukainen vakuutusturva. Turnauksen järjestäjät eivät vastaa loukkaantumisista, sairaustapauksista tai varkauksista.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2023 GameResultsOnline.com