Powered by GameResultsOnline.com tournament management

U15 Scandic -turnaus 2021

13.8. - 15.8.2021 Raksila | Suomi

Turnaussäännöt

 

Turnausjoukkueet

Turnaukseen osallistuu maksimissaan 8 joukkuetta.

Turnauspelaajat, määrä, pelaajalistat

Pelaajat syntyneet v.2007 tai myöhemmin. Ns. Y-pelaajista on sovittava erikseen turnausjärjestäjän kanssa. Tytöt saavat olla kaksi vuotta vanhempia. Pelaajamäärää ei ole rajoitettu. Joukkueet voivat ilmoittaa turnaukseen rajattoman määrän lisenssin omaavia pelaajia, taso huomioiden, jotka ikänsä puolesta mahtuvat joukkueeseen, kuitenkin kuhunkin otteluun max. 20+2 pelaajaa.

Varsinaiset säännöt

Turnauksessa noudatetaan SJL:n kilpailu- ja juniorisääntöjä näissä säännöissä ilmenevin poikkeuksin.

Turnauksen jury ei käsittele erotuomariraportteja vaan ne ohjataan kyseisen joukkueen alueen kurinpitäjän käsittelyyn.

Turnausmuoto

Turnaus pelataan yksinkertaisena sarjana, jossa jokainen joukkue pelaa kerran toinen toistaan vastaan. Sarjassa voitosta saa kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) pisteen ja tappiosta nolla (0) pistettä.

Sarjassa joukkueiden sijoitus määräytyy saavutettujen pisteiden perusteella.

Pisteiden ollessa tasan, määräytyy kunkin joukkueen sijoitus seuraavasti tässä järjestyksessä:

  1. Pisteet
  2. Keskinäisten otteluiden pisteet
  3. Keskinäisten otteluiden maaliero
  4. Lohkon otteluiden maaliero
  5. Lohkon otteluiden tehdyt maalit
  6. Arpa

Otteluaika

Turnauksessa otteluiden peliaika on perjantain ja lauantain peleissä 2 x 20 minuuttia ja enintään 90 minuuttia kokonaispeliaikaa ohjelmaan merkitystä aloitusajasta. Sunnuntaina pelataan 3 x 20 minuuttia, kokonaispeliaika 120 minuuttia.

Erätauot: 1. erän jälkeen jäädytys ja 10 min. erätauko, 2. erän jälkeen jäädytys ja 10 min. erätauko. Sunnuntain peleissä jäädytys 1. erän jälkeen ja toisen erän jälkeen 3 min. erätauko ilman jäädytystä.

Jäänajo joka ottelun jälkeen.

Aikalisää ei saa käyttää.  

Joukkueiden tulee olla viisi (5) minuuttia ennen ohjelmaan merkittyä otteluaikaa kaukalon läheisyydessä varusteet päällä valmiina aloittamaan ottelu. Jos joukkue ei saavu kentälle aikataulun mukaisesti, tuomitaan se hävinneeksi 5-0. 

Pelaajaluettelo ja pelipaidat

Otteluohjelmassa ensimmäiseksi merkitty joukkue on kotijoukkue ja se pelaa tummemmilla pelipaidoilla ja vierasjoukkue vaaleammilla, elleivät joukkueet sovi keskenään toisin.

Lopullinen pelaajaluettelo on ilmoitettava toimitsijoille 30 minuuttia ennen joukkueen ottelua.

Palkinnot

Kolme parasta joukkuetta palkitaan mitaleilla ja turnauksen voittajajoukkue pokaalilla.

Vakuutukset ja ensiapu

Jokaisella pelaajalla ja toimihenkilöllä tulee olla voimassa oleva SJL:n hyväksymä pelipassi. Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollisista tapaturmista. Jäähallille on järjestetty ensiapua antavaa henkilökuntaa.

Tuomarit

Peleissä tuomitsevat Oulun jääkiekkoerotumarit ry:n tuomarit.

Peli-/ottelurangaistukset

Rangaistuksissa noudatetaan SJL:n kilpailusääntöjä. Isoista rangaistuksista mahdollisesti seuraavat ottelurangaistukset johtavat pelaajan turnauspelien päättymiseen, koska SJL:n kilpailusääntöjen mukaan pelikiellon voi kärsiä ainoastaan sarjapeleissä. Näin ollen pelaaja on pelikiellon saatuaan pelikiellossa, kunnes rangaistus on kärsitty sarjaottelussa.

Aikataulumuutokset

Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa otteluiden aikataulua, kestoa ja jäänajoa tarvittaessa.

Vastalauseiden käsittely

Turnauksen Juryn muodostavat Turnauspäällikkö ja ottelussa tuominneet Tuomarit. Lopullinen päätösvalta erimielisyystilanteissa on Turnauspäälliköllä. Vastalause tulee jättää kirjallisena 15 min kuluessa pelin päättymisestä. Vastalausemaksu on 100 euroa, joka palautetaan todettaessa vastalause aiheelliseksi.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com