Powered by GameResultsOnline.com tournament management

LJK U15-TYTTÖKIEKKOTURNAUS Täynnä

5.9.2021 Loviisa | Suomi

INFO

Tervetuloa Loviisaan
 

***

Alla on lyhyt info turnaukseen ja halliin liittyen, huomioituna Korona ohjeistus.
 

Korona

Hallilla tulee huolehtia turvaetäisyyksistä sekä hyvästä käsihygieniasta korona ohjeiden mukaisesti. Sairaana ei saa tulla hallille. Ennen peliä ja pelien jälkeiset kättelyt jätetään pois. Muistakaa turvavälit muihin joukkueisiin otteluiden väleissä olevana aikana. 

Suosittelemme että kaikilla on maski käytössä pukukopeissa ja vaihtoaitiossa toimihenkilöillä.

Toivomme, että joukkueet noudattavat jääkiekkoliiton antamia yleisohjeita liittyen Korona epidemiaan.  

http://www.finhockey.fi/index.php/ajankohtaista/item/5121-paivitetty-ohjeistus-vain-terveena-hallille
 

Pukukopit

Pukukoppeihin ja sieltä jäälle kuljetaan ulkokautta. Suosittelemme teräsuojia, vaikka muovimattoja kulkureiteillä onkin. Kaikissa pukukopeissa on tarjolla käsidesiä. Pukukopit on rauhoitettu ainoastaan pelaajille ja toimihenkilöille.

Loviisan kaupunki aloitti loppukesästä jäähallin pukukoppien uudistusprojektin. Projektissa vanhoista pukukopeista korvataan 3, jotka on purettu uusien tieltä. Valitettavasti aikataulu venyy sovitusta, emmekä saa käyttöömme uusia tiloja ennen turnausta. 

Olemme kartoittaneet kaikki mahdolliset korvaavat ratkaisut, joiden avulla voisimme turnauksen kuitenkin viedä läpi.

Käytössämme on siis 3 wc ja suihkutilat sisältävää pukukoppia sekä 2 tilapäistä parakkikoppia, jossa ei ole omaa wc:tä/suihkua. 

Parakkikopissa vaihtava joukkue joutuu käyttämään joko muiden koppien tai kahvilan wc-tiloja. 

Me loviisalaiset uskomme vaikeuksista huolimatta vahvasti siihen, että turnaus saadaan vietyä mallikkaasti läpi ja nuoret pääsevät pelaamaan. Olemme todella pahoillamme tästä vallitsevasta tilanteesta!

Peli-aika

Jos peli alkaa merkittynä järjestelmään esim. klo.19.40, niin peli alkaa tällöin. Jää ajetaan ennen ilmoitettua ottelun alkua. Kotijoukkue pelaa tummalla ja vierasjoukkue vaalealla pelipaidalla. 

Jäälle saapuminen

Joukkueet saapuvat jäälle yksi kerrallaan. Jos edellinen joukkue on juuri menossa jäälle, odottakaa omaa vuoroa hetki. Muutostyöt tarkoittavat myös sitä, että osa jäähallin pihaa on työmaa-aluetta, jonne on pääsy kielletty. Normaali sisäänkäynti jäähalliin jää työmaa-alueen sisäpuolelle, joten joukkueet kulkevat jäälle ulkokautta ns. pääovesta. Jäälle meno tapahtuu katsomoiden edestä, jäähyboxin kautta.

Ottelun jälkeen kotijoukkue poistuu jäältä ensin ja vierasjoukkue sen jälkeen. Poistuminen tapahtuu vaihtoaitioista kävellen ja joukkueiden toivotaan poistuvan ripeästi ottelun jälkeen, jotta seuraavat joukkueet pääsevät paikalle. 

Toimisto 

Turnaustoimisto sijaitsee hallimme pohjoispäässä olevan kahvion perällä olevassa toimistossa. Toimistoon ilmoitetaan mahdolliset pelaajavaihdokset kokoonpanoon viimeistään 30 min. ennen ottelun alkua.

Palkinnot

Otteluiden jälkeen ei kätellä eikä vaihdeta kiekkoja/viirejä. Vastustajaa voi kunnioittaa taputtamalla mailan lavalla jäätä ottelun jälkeen. Jokaisen joukkueen osalta joukkueen oma valmennus valitsee turnauksen viimeisen pelin aikana turnauksen tsempparipelaajan, joka palkitaan turnauksen päätteeksi. Tsempparipelaajan palkinnon jakaa joukkueen valmennus viimeisen pelin jälkeen pukukopissa. Ainoastaan finaalipelin osalta tsempparipalkinnot ja mitalit sekä pokaali jaetaan pelin jälkeen jäällä. 

Lämmittely

Ulkolämmittely tapahtuu siellä missä tilaa sattuu olemaan. Hallia vastapäätä lähtee hiekkapohjainen kävelytie, jolla voi hyvinkin lämmitellä, tai sitä kautta voi pienen lenkinkin juosta. Pallokenttä hallin vieressä ei ole kuitenkaan käytettävissämme. 

Kahvio

Kahvila on avoinna, mutta koronarajoitusten takia kahvilassa saa olla yhtä aikaa 10 henkilöä ja kahviossa on käytettävä maskia. Käsidesiä löytyy kahviosta. Yleisö wc-tilat löytyvät kahviosta.. Kahviossamme käy maksuvälineenä kortti ja käteinen. Suosittelemme korttimaksua.

Halli

Turnauksen aikana pelejä voi seurata jäähallissa olevista katsomoista. Kotijoukkueen kannattajat seuraavat pelejä kahvilapäädyn katsomossa ja vierasjoukkueen kannattajat kellopäädyn katsomossa. Hallissa ei ole lämmitettyä tilaa pelien seuraamiseen. Katsomossa on huolehdittava turvaväleistä ja käytetään maskeja. Käsidesi löytyy hallin sisältä. 

Kuvaus

Usein paikkakunnamme lehtien toimittajat vierailevat hallissamme ja ottavat kuvia sekä haastattelevat valmentajia/pelaajia. Lisäksi videoimme otteluita aika usein. Toivomme, että joukkueenne kuvauslupa-asiat ovat kunnossa eikä estettä kuvaamiselle tai kuvien jakamiselle lehdissä, sosiaalisessa mediassa tai netissä ole. Mahdolliset poikkeukset pyydämme ilmoittamaan joukkueenjohtajalle ennen turnausta..

Parkkipaikat

Parkkipaikat sijaitsevat suoraan hallin edessä merkityllä alueella. Lisätilaa saattaa löytyä Seppäläntien varresta sekä viereiseltä keilahallin parkkipaikalta. Busseille pyritään jättämään tilaa parkkipaikan reunaan. 

Osoite: Rauhalan urheilukenttä, Seppäläntie 23, 07900 Loviisa. Karttalinkki: https://www.fonecta.fi/kartat/Sepp%C3%A4l%C3%A4ntie%2023,%2007900,%20LOVIISA?lon=26.221704483032227&lat=60.44706979549476&z=15

 


 
 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com