Powered by GameResultsOnline.com tournament management

LJK U12 AA syysturnaus 17.9.2023

17.9.2023 Loviisa | Suomi

Turnaussäännöt

TURNAUSSÄÄNNÖT

Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton ja Eteläisen alueen U12-junioreiden kilpailu - ja pelisääntöjä yhdessä näiden turnaussääntöjen kanssa. Jos pelaaja saa ottelu- tai pelirangaistuksen, toimitaan SJTL:n sääntöjen mukaisesti.  Pienen rangaistuksen pituus on 1 minuutti.

IKÄLUOKKA JA PELITASO

Turnaukseen saavat osallistua 2012 syntyneet pelaajat ja sitä nuoremmat pelaajat. Poikkeuksissa otettava yhteys ennen turnausta turnausorganisaatioon. Tyttöpelaajiin sovelletaan liiton sääntöjä. Turnauksen järjestäjä voi antaa erityistapauksissa säännöistä poikkeavia lupia.

Turnaus on AA tason turnaus tämän ikäryhmän pelaajille. 

PELAAJALUETTELOT

Joukkueet toimittavat pelaajaluettelonsa ennakkoon, erikseen ilmoitettuun päivämäärään mennessä.
Jokaisen joukkueen tulee saapuessaan turnaukseen ilmoittautua turnaustoimistossa.
Ilmoittautumisen yhteydessä joukkueenjohtajan tulee vahvistaa aikaisemmin ilmoitettu joukkueen kokoonpano sekä ilmoittaa mahdolliset muutokset viimeistään 30 min ennen ensimmäistä ottelua.

OTTELUJÄRJESTELMÄ

Turnauksen alkupelit pelataan yhdessä alkulohkossa. Sijoituksen mukaan seuraa loppuottelut.
Lohkovoittaja ja kakkonen pääsevät finaaliin, lohkokolmonen ja – nelonen pelaavat pronssiottelussa.

Joukkueiden paremmuus ratkaistaan seuraavasti ja tässä järjestyksessä:
1. pisteet: voitto kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) ja häviöstä nolla (0) pistettä.
2. keskinäinen ottelu
3. maaliero
4. tehtyjen maalien määrä
5. arpa

Mikäli mitaliottelut päättyvät tasatulokseen, suoritetaan voittomaalikilpailu kolmella pelaajalla/joukkue, jotka joukkueen kapteeni ilmoittaa ottelun erotuomarille välittömästi varsinaisen peliajan päätyttyä. Mikäli edelleen ottelu tasan, nimetään uusi pelaajapari suorittamaan voittomaalikilpailua.
Näin jatketaan kunnes ratkaisu tapahtuu.  

OTTELUAIKA

Ottelut alkavat ja päättyvät ohjelman mukaisesti, ellei toisin ilmoiteta. Otteluaika on 2 x 15 minuuttia tehokasta peliaikaa, kokonaispeliaika max 45min. Erien välissä ei vaihdeta puolia. Erätauon pituus on 1 minuutti.

Pelin kokonaisaika lähtee käyntiin otteluohjelmassa ilmoitettuna aikana. Joukkue, joka ei saavu jäälle 5 min aikana ilmoitetusta peliajasta, tuomitaan hävinneeksi 5-0.

PALKINNOT

Kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalilla. Lisäksi palkitaan jokaisesta joukkueesta turnauksen tsempparipelaaja. 

TUOMARIT

Otteluiden tuomareina toimivat Porvoon jääkiekkoerotuomarikerhon nimeämät tuomarit.

PROTESTIT

Turnauksen vastalauseet on tehtävä 10 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä. Protestimaksu on 50 euroa, joka maksetaan protestin jättämisen yhteydessä. Vastalauseet käsittelee turnauksen jury, jonka päätös on lopullinen. Jos protesti hyväksytään, protestimaksu palautetaan. Juryyn kuuluu tuomarin edustaja, järjestävän seuran turnauspäällikkö sekä LJK:n toimihenkilöedustaja.

VASTUUT

Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden pelaajien tai toimihenkilöiden vakuuttamisesta, eivätkä heidän mahdollisista tapaturmista, vahingoista tai varusteiden häviämisestä. Osallistuvien joukkueiden joukkueenjohtajat vastaavat siitä, että jokaisella pelaajalla on voimassa oleva vakuutus.

LJK U12 pelaajat, toimihenkilöt ja vanhemmat ovat sitoutuneet pelisääntöihin, joihin kuuluu mm. kohtelias käytös ja toisten kunnioittaminen. Edellytämme tätä osallistuvilta joukkueilta sekä joukkueiden kannattajilta. 

 

GameResultsOnline.com
GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com