Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Juhlapalvelu Fellmanni turnaus U15 A

10.9.2023 Loviisa | Suomi

Info


Peli-aika

Peli alkaa täsmällisesti turnaukseen merkityn ohjelman mukaan. Tästä ei turnauksen aikana jousteta.

Pukukopit

Pukukoppeihin ja sieltä jäälle kuljetaan ulkokautta. Teräsuojat pakolliset, vaikka muovimattoja kulkureiteillä onkin. Pukukopit on rauhoitettu ainoastaan pelaajille ja toimihenkilöille.

Jäälle saapuminen

Joukkueet saapuvat jäälle yksi kerrallaan. Jos edellinen joukkue on juuri menossa jäälle, odottakaa omaa vuoroa hetki. Ottelun jälkeen kotijoukkue poistuu jäältä ensin ja vierasjoukkue sen jälkeen. 

Toimisto 

Turnaustoimisto sijaitsee hallin pohjoispäässä olevan kahvion perällä olevasta toimistossa. 

Lämmittely

Joukkueen voivat ulkolämmitellä hallin läheisyydessä vapailla aluilla. Jäähallin vierestä lähtee esimerkiksi hiekkapohjainen kävelytie, jolla voi lämmitellä esim. juoksulenkillä. Huomioittehan, että jalkapallokenttä hallin vieressä ei ole jääkiekkoilijoiden käytössä.

Palkinnot

Jokaisen joukkueen osalta joukkueen oma valmennus valitsee turnauksen aikana turnauksen tsempparipelaajan, joka palkitaan turnauksen päätteeksi.  Joukkueenjohtajat voivat noutaa palkinnon turnaustoimistosta iltapäiväotteluiden aikana.

Finaalin tsempparipalkinto ja pokaalit jaetaan pelin jälkeen jäällä.

Kahvio

Kahvila on avoinna jäähallin sisätiloissa. Yleisö wc-tilat löytyvät kahviosta. Kahviossamme käy maksuvälineenä kortti ja käteinen. Suosittelemme korttimaksua.

Halli

Turnauksen aikana pelejä voi seurata jäähallissa olevista katsomoista. Hallissa ei ole lämmitettyä tilaa pelien seuraamiseen. 

Kuvaus

Usein paikkakuntamme lehtien toimittajat vierailevat hallissamme ja ottavat kuvia sekä haastattelevat valmentajia/pelaajia. Lisäksi videoimme otteluita aika usein. Toivomme, että joukkueenne kuvauslupa-asiat ovat kunnossa eikä estettä kuvaamiselle tai kuvien jakamiselle lehdissä, sosiaalisessa mediassa tai netissä ole. Mahdolliset poikkeukset pyydämme ilmoittamaan joukkueenjohtajalle ennen ottelua.

Parkkipaikat

Parkkipaikat sijaitsevat suoraan hallin edessä merkityllä alueella. Lisätilaa saattaa löytyä Seppäläntien varresta sekä viereiseltä keilahallin parkkipaikalta. Busseille pyritään jättämään tilaa parkkipaikan reunaan.
Osoite: Rauhalan urheilukenttä, Seppäläntie 23, 07900 Loviisa. Karttalinkki: https://www.fonecta.fi/kartat/Sepp%C3%A4l%C3%A4ntie%2023,%2007900,%20LOVIISA?lon=26.221704483032227&lat=60.44706979549476&z=15

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com