Powered by GameResultsOnline.com tournament management

LeKi U11 syysturnaus AAA ja A - TÄYNNÄ

25.9.2022 Lempäälä | Suomi

Säännöt

 

 

LeKi U11 Niparmi-turnaus

Turnaussäännöt 

Turnaus pelataan SJL:n U11-juniorisäännöillä seuraavin erityissäännöin ja/tai poikkeuksin: 

 

1. Pelitapa

LeKi U11 järjestää AAA- ja A-tason syysturnaukset 2012-syntyneiden ikäluokalle.

Molemmissa turnauksissa pelaa 6 peliryhmää kahdessa (2) kolmen (3) peliryhmän lohkossa. Alkusarjan jälkeen pelataan yksinkertainen jatkosarja eli A1-B1, A2-B2 ja A3-B3. Jokainen joukkue/peliryhmä pelaa näin ollen 3 ottelua. 

 

2. Pisteet

Voitetusta alkusarjaottelusta saa kaksi (2) pistettä ja tasapelistä yhden (1) pisteen. Mikäli joukkueet ovat alkusarjan jälkeen tasapisteissä, joukkueiden sijoitukset ratkeavat seuraavasti: 

1. keskinäisten otteluiden pisteet

2. keskinäisten otteluiden tehdyt maalit 

3. lohkon otteluiden maaliero 

4. lohkon otteluiden tehdyt maalit 

5. arpa 

 

Turnauksessa sijoitusottelun ollessa varsinaisen otteluajan jälkeen tasatilanteessa, ratkaistaan ottelu voittomaalikilpailulla. Valmentajat nimeävät välittömästi ottelun päätyttyä kolme laukojaa ja mikäli näiden jälkeen tilanne on edelleen tasan, jatketaan yksi laukoja kerrallaan äkkikuolema periaatteella niin kauan, että voittaja on selvillä. Samaa laukojaa voi käyttää uudelleen vasta, kun joukkueen kaikki kenttäpelaajat ovat laukoneet. Voittomaalikilpailun aloittaa vierasjoukkue. Tuomari valitsee pelipäädyn. 

 

3. Otteluaika

Turnauksen otteluiden peliaika on 2 x 15 min tehokasta peliaikaa (maksimipeliaika 45 minuuttia). Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa peliaikaa tarvittaessa. 

Erätauon pituus on 1 minuutti. Erien välissä ei vaihdeta puolia.

Aikalisän käyttö ei ole sallittu.  

Joukkueen on oltava otteluvalmiina 5 minuuttia ennen otteluaikaa. Myöhästynyt joukkue tuomitaan häviämään ottelu 5 - 0. 

Joukkueiden kapteenit voivat vaihtaa kiekkoja/viirejä ennen ottelun alkua.

 

4. Rangaistukset

Suomen Jääkiekkoliiton Kilpailu- ja juniorisääntöjen sekä IIHF:n sääntökirjan mukaisesti. 

Pienen rangaistuksen pituus on 1 minuutti. 

 

5. Pelaajat

Turnaukseen voivat osallistua ilmoittautuneisiin joukkueisiin rekisteröidyt 2012-syntyneet tai nuoremmat pelaajat. Kaikille yli-ikäisille on pyydettävä turnausjärjestäjän lupa etukäteen.

Pelaajaluetteloon merkittyjä pelaajia on ottelukohtaisesti peluutettava tasapuolisesti. 

Pelaajaluettelo kirjataan ennen turnausta GameResultsOnlineen.

Muutokset kokoonpanoihin on ilmoitettava turnaustoimistoon joukkueenjohtajan toimesta viimeistään 30 minuuttia ennen ottelun alkua.

Otteluohjelmassa ensimmäiseksi merkitty joukkue on kotijoukkue ja se pelaa tummemmilla pelipaidoilla ja vierasjoukkue vaaleammilla.

 

6. Tulospalvelu

Tulospalvelu löytyy osoitteesta: www.gameresultsonline.com/ 

 

7. Tuomarit

Tuomareina toimivat erotuomarikortin omaavat erotuomarikerhon viralliset tuomarit.

 

8. Vakuutukset ja ensiapu

Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollisista tapaturmista. 

Turnausjärjestäjän puolelta turnauksessa on paikalla ensiapupäivystys koko turnauksen ajan. Joukkueiden toivotaan itse hoitavan omilla välineillä (esim. laastarit, kylmäpakkaukset) kaikki pienemmät vammat.

Järjestäjä ei vastaa turnauksen aikana mahdollisesti sattuvista varkaustapauksista. 

Turnaukseen osallistuvien pelaajien ja toimihenkilöiden tulee olla vakuutettuja SJL:n sääntöjen mukaisesti. Turnausjärjestäjä ei vastaa turnauksen aikana mahdollisesti sattuvista varkaustapauksista. 

 

9. Vastalauseiden käsittely 

Vastalause on esitettävä suullisesti ottelutuomarille ja vastustajalle välittömästi ottelun päätyttyä sekä kirjallisesti turnaustoimistoon kymmenen (10) minuutin sisällä ottelun päättymisestä. Vastalause maksaa 200 euroa. Se palautetaan, mikäli vastalause hyväksytään. Jury käsittelee vastalauseen. Juryn muodostavat turnauspäällikkö, joukkueenjohtajat sekä ko. ottelun tuomari. Jury ei perustele päätöstään, eikä siitä voi valittaa 

 

10. Palkinnot

Turnauksen kolme parhaiten sijoittunutta joukkuetta palkitaan mitalein ja voittajat lisäksi turnauspokaalilla. Jokaisesta joukkueesta palkitaan tsemppari-pelaaja, jonka valitsee oman joukkueen toimihenkilöt ja ilmoittaa sen turnauksen toimitsijoille viimeistään joukkueen viimeisen ottelun alkaessa.

Palkinnot jaetaan välittömästi jokaisen joukkueen viimeisen ottelun jälkeen.

 

11. Muutokset

Turnausjärjestäjällä on oikeus muuttaa aikataulua, ottelujärjestelmää sekä otteluohjelmaa erityisen painavista syistä. Muutoksista ilmoitetaan osallistuville joukkueille viipymättä. 

 

12. Kunnioita peliä

Turnauksen järjestävien joukkueiden pelaajat, toimihenkilöt ja vanhemmat ovat sitoutuneet reilun pelin sääntöihin, joihin kuuluu kohtelias käytös ja toisten kunnioittaminen. Edellytämme tätä osallistuvilta joukkueilta sekä kannattajilta. 

 

13. Muuta 

Turnausjärjestäjä varaa oikeuden ottaa kuvia turnauksen aikana ja julkaista niitä netissä sekä sosiaalisessa mediassa.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com