Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Vesileppis-turnaus T2014

24.8. - 25.8.2024 Leppävirta | Suomi Ilmoittaudu

Tervetuloa KuPS tytöt 2014:n (T10) sekä Sport & Spa Hotel Vesileppiksen järjestämään jalkapalloturnaukseen Leppävirralle!

 

Yleistä turnauksesta

Olosuhteet

Turnaus pelataan Leppävirralla (n. 50 km Kuopiosta etelään), osoite: Vokkolantie 1, 79100 Leppävirta. Pelialustana tekonurmi (TN). Hotelli majoituksineen, ruokailut, kylpylä sekä pelikentät ovat kaikki samassa ympäristössä.  Pelikenttien pukukopit suihkuineen ovat joukkueiden käytössä. Kopit ovat yhteiskäytössä, joten arvotavaraa niihin ei kannata jättää. Turnausvieraita palvelee KuPS:n kahvio, jossa on tarjolla kahvia, mehua, pientä suolaista ja toki myös makeaa purtavaa.

Turnaustoimisto

Sijaitsee kenttien läheisyydessä, johon joukkueita pyydetään ilmoittautumaan turnauspaikalle saapuessaan.

Sarjat ja peliaika

Kilpasarja, 8v8, 6 joukkuetta, 2 x 20 min, 5-6 peliä. 

Haastesarja, 8v8, 6 joukkuetta, 2 x 20 min, 5-6 peliä. 

Turnausmaksu

150 € / joukkue. 

Ottelut

Huolehdittehan, että joukkueet ovat valmiina aloittamaan pelit otteluohjelman mukaisina aloitusaikoina. Turnauksen aikataulu on tiukka ja pyritään siihen, että pelien alkamisajat eivät myöhästy. Mikäli joukkueilla on samanväriset peliasut, niin vierasjoukkue on velvollinen vaihtamaan peliasun sellaiseksi, että joukkueet erottuvat kentällä selvästi.

Ensiapu

Jokainen joukkue huolehtii ensiavun antamisesta itse loukkaantuneelle pelaajalle tai toimihenkilölle.

Fair Play

Kaikenlainen epäurheilijamainen käytös ja hävytön, loukkaava, rasistinen tai solvaava kielen ja eleiden käyttö on luonnollisesti kielletty kentällä ja kentän ulkopuolella niin pelaajille, valmentajille, katsojille kuin tuomareille. Mahdollisiin ylilyönteihin sekä huuteluihin puututaan ja kyseisiä henkilöitä voidaan pyytää poistumaan turnausalueelta. Muistetaan, että tämä on lasten juniorijalkapalloa, jossa kaikkien kannustaminen on tärkeää!

Yhteys

kupstytot.2014@gmail.com

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com