Powered by GameResultsOnline.com tournament management

KuPS P9 (2015) Syysturnaus Kuopiossa

21.9. - 22.9.2024 Kuopio | Suomi Ilmoittaudu

Tervetuloa KuPS P9 (2015) järjestämään jalkapalloturnaukseen Kuopioon!

 

Ajankohtaista

Ilmoittautuminen on auki!

Aikataulu ja olosuhteet

Turnaus pelataan 21-22.9.2024 Kuopion Puijon uudella tekonurmella (Suurmäentie 85).

Pelikenttien pukukopit suihkuineen ovat joukkueiden käytössä. Kopit ovat yhteiskäytössä, joten arvotavaraa niihin ei kannata jättää. Turnausvieraita palvelee KuPS:n kahvio, jossa on tarjolla kahvia, mehua, pientä suolaista ja toki myös makeaa purtavaa. Mahdollista maksaa kortilla. Lisäksi molemmille päiville järjestetään ruokailu kentän läheisyyteen (ruokailu ei kuulu ilmoittautumismaksuun ja ruokailuhalukkuudesta tiedustellaan lähempänä turnauksen ajankohtaa).

Turnaustoimisto

Sijaitsee kenttien läheisyydessä, johon joukkueita pyydetään ilmoittautumaan turnauspaikalle saapuessaan.

Ottelut

Huolehdittehan, että joukkueet ovat valmiina aloittamaan pelit otteluohjelman mukaisina aloitusaikoina. Turnauksen aikataulu on tiukka ja pyritään siihen, etteivät pelien alkamisajat myöhästy. Mikäli joukkueilla on samanväriset peliasut, niin vierasjoukkue on velvollinen vaihtamaan peliasun sellaiseksi, että joukkueet erottuvat kentällä selvästi.

Ensiapu

Jokainen joukkue huolehtii ensiavun antamisesta itse loukkaantuneelle pelaajalle tai toimihenkilölle.

Fair Play

Kaikenlainen epäurheilijamainen käytös ja hävytön, loukkaava, rasistinen tai solvaava kielen ja / tai eleiden käyttö on luonnollisesti kielletty kentällä ja kentän ulkopuolella. Mahdollisiin ylilyönteihin puututaan ja kyseisiä henkilöitä voidaan pyytää poistumaan turnausalueelta. Muistuttakaa myös vanhempia tästä. Muistetaan, että peleissä mukana olevat ovat vasta peliuran alussa.

Yhteys

kupsjojo15@gmail.com

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com