Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Banzai-talviturnaus

15.1.2022 Kuopio | Suomi Ilmoittaudu

Tervetuloa KuPS P2013:n järjestämään jalkapalloturnaukseen Kuopioon!

Yleistä turnauksesta

Olosuhteet

Turnaus pelataan Kuopio-hallissa, osoite: Opistotie 4, 70200 Kuopio. Pelialustana on tekonurmimatto. Suosittelemme turf- tai indoor-pohjalla olevaa pelikenkää, myös AG-kengillä pärjää. Halli on lämmin.   

Hallin pukukopit suihkuineen ovat joukkueiden käytössä. Kopit ovat yhteiskäytössä, joten arvotavaraa niihin ei kannata jättää. 

Turnaustoimisto

Sijaitsee kenttien läheisyydessä, johon joukkueita pyydetään ilmoittautumaan turnauspaikalle saapuessaan.

Ottelut

Huolehdittehan, että joukkueet ovat valmiina aloittamaan pelit otteluohjelman mukaisina aloitusaikoina. Turnauksen aikataulu on tiukka ja pyritään siihen, etteivät pelien alkamisajat myöhästy. Mikäli joukkueilla on samanväriset peliasut, niin vierasjoukkue on velvollinen vaihtamaan peliasun sellaiseksi, että joukkueet erottuvat kentällä selvästi.

Ensiapu

Jokainen joukkue huolehtii ensiavun antamisesta itse loukkaantuneelle pelaajalle tai toimihenkilölle.

Kahvio

Turnausvieraita palvelee KuPS 13:n kahvio, jossa on tarjolla juotavaa, pientä suolaista ja toki myös makeaa purtavaa. Mahdollista maksaa kortilla sekä käteiseillä

Fair Play

Kaikenlainen epäurheilijamainen käytös ja hävytön, loukkaava, rasistinen tai solvaava kielen ja / tai eleiden käyttö on luonnollisesti kielletty kentällä ja kentän ulkopuolella. Mahdollisiin ylilyönteihin puututaan ja kyseisiä henkilöitä voidaan pyytää poistumaan turnausalueelta. Muistuttakaa myös vanhempia tästä. Muistetaan, että peleissä mukana olevat ovat vasta peliuran alussa.

Yhteys

kups13edustus@gmail.com
KuPS 2013

Jukka Kolehmainen, turnausvastaava
045 675 1121

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2021 GameResultsOnline.com