Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Vesileppis kevätturnaus 2023

20.5. - 21.5.2023 Leppävirta | Suomi

Tervetuloa KuPS 2011:n sekä Sport & Spa Hotel Vesileppiksen järjestämään jalkapalloturnaukseen Leppävirralle!

 

**** OTTELUOHJELMAT JULKAISTU PE 14.4. *******

 

Yleistä turnauksesta

Olosuhteet

Turnaus pelataan Leppävirralla, osoite: Vokkolantie 1, 79100 Leppävirta. Pelialustana tekonurmi. Hotelli majoituksineen, ruokailut, kylpylä sekä pelikentät ovat kaikki samassa ympäristössä.  

Pelikenttien pukukopit suihkuineen ovat joukkueiden käytössä. Kopit ovat yhteiskäytössä, joten arvotavaraa niihin ei kannata jättää. Turnausvieraita palvelee KuPS:n kahvio, jossa on tarjolla mm. kahvia, mehua/limpparia, suolaista ja makeaa purtavaa. Mahdollista maksaa käteisellä, kortilla ja Mobilepayllä.

Turnaustoimisto

Sijaitsee kenttien läheisyydessä, johon joukkueita pyydetään ilmoittautumaan turnauspaikalle saapuessaan.

Ottelut

Huolehdittehan, että joukkueet ovat valmiina aloittamaan pelit otteluohjelman mukaisina aloitusaikoina. Turnauksen aikataulu on tiukka ja pyritään siihen, etteivät pelien alkamisajat myöhästy. Mikäli joukkueilla on samanväriset peliasut, niin vierasjoukkue on velvollinen vaihtamaan peliasun sellaiseksi, että joukkueet erottuvat kentällä selvästi.

Ensiapu

Jokainen joukkue huolehtii ensiavun antamisesta itse loukkaantuneelle pelaajalle tai toimihenkilölle.

Fair Play

Kaikenlainen epäurheilijamainen käytös ja hävytön, loukkaava, rasistinen tai solvaava kielen ja / tai eleiden käyttö on luonnollisesti kielletty kentällä ja kentän ulkopuolella. Mahdollisiin ylilyönteihin puututaan ja kyseisiä henkilöitä voidaan pyytää poistumaan turnausalueelta. Muistuttakaa myös vanhempia tästä. Muistetaan, että peleissä mukana olevat ovat vasta peliuran alussa.

Yhteys

kups2011edustus@gmail.com

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com