Powered by GameResultsOnline.com tournament management

KuPS P12 syysturnaus

14.9. - 15.9.2024 Leppävirta | Suomi Ilmoittaudu

Tervetuloa KuPS 2012:n (P12) sekä Sport & Spa Hotel Vesileppiksen järjestämään jalkapalloturnaukseen Leppävirralle!

Ajankohtaista

Turnaussivut avattu, ilmoittautuminen käynnissä.

Yleistä turnauksesta

Olosuhteet

Turnaus pelataan Leppävirralla, osoite: Vokkolantie 1, 79100 Leppävirta. Pelialustoina tekonurmi (TN) sekä luonnonnurmi (LN). Hotelli majoituksineen, ruokailut, kylpylä sekä pelikentät ovat kaikki samassa ympäristössä.  Pelikenttien pukukopit suihkuineen ovat joukkueiden käytössä. Kopit ovat yhteiskäytössä, joten arvotavaraa niihin ei kannata jättää. Turnausvieraita palvelee KuPS:n kahvio, jossa on tarjolla kahvia, mehua, pientä suolaista ja toki myös makeaa purtavaa. Mahdollista maksaa kortilla sekä käteisellä.

Turnaustoimisto

Sijaitsee kenttien läheisyydessä, johon joukkueita pyydetään ilmoittautumaan turnauspaikalle saapuessaan.

Ottelut

Huolehdittehan, että joukkueet ovat valmiina aloittamaan pelit otteluohjelman mukaisina aloitusaikoina. Turnauksen aikataulu on tiukka ja pyritään siihen, että pelien alkamisajat eivät myöhästy. Mikäli joukkueilla on samanväriset peliasut, niin vierasjoukkue on velvollinen vaihtamaan peliasun sellaiseksi, että joukkueet erottuvat kentällä selvästi.

Ensiapu

Jokainen joukkue huolehtii ensiavun antamisesta itse loukkaantuneelle pelaajalle tai toimihenkilölle.

Fair Play

Kaikenlainen epäurheilijamainen käytös ja hävytön, loukkaava, rasistinen tai solvaava kielen ja eleiden käyttö on luonnollisesti kielletty kentällä ja kentän ulkopuolella niin pelaajille, valmentajille, katsojille kuin tuomareille. Mahdollisiin ylilyönteihin sekä huuteluihin puututaan ja kyseisiä henkilöitä voidaan pyytää poistumaan turnausalueelta. Muistetaan, että tämä on lasten juniorijalkapalloa, jossa kaikkien kannustaminen on tärkeää!

Yhteys

kups.taitokoulu2012@gmail.com

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com