Powered by GameResultsOnline.com tournament management

KuPS 12 TammiCup

16.1.2021 Kuopio | Suomi

Tervetuloa KuPS Taitokoulu 12:n järjestämään jalkapalloturnaukseen Kuopioon!

Ajankohtaista

TURNAUS PERUTTU! ITÄ-SUOMEN ALUEHALLINTOVIRASTO ON KIELTÄNYT ALUEELLAAN KAIKKI YLI 20 HENGEN SISÄ- TAI ULKOTILOISSA JÄRJESTETTÄVÄT YLEISÖTILAISUUDET.

Yleistä turnauksesta

Olosuhteet

Turnaus pelataan Kuopio-hallissa, osoite: Opistotie 4, 70200 Kuopio. Pelialustana on tekonurmi. Suosittelemme AG tai indoor -pohjalla olevaa pelikenkää. Halli on lämmin.   

Hallin pukukopit suihkuineen ovat joukkueiden käytössä. Kopit ovat yhteiskäytössä, joten arvotavaraa niihin ei kannata jättää. 

Turnaustoimisto

Sijaitsee kenttien läheisyydessä, johon joukkueita pyydetään ilmoittautumaan turnauspaikalle saapuessaan.

Ottelut

Huolehdittehan, että joukkueet ovat valmiina aloittamaan pelit otteluohjelman mukaisina aloitusaikoina. Turnauksen aikataulu on tiukka ja pyritään siihen, etteivät pelien alkamisajat myöhästy. Mikäli joukkueilla on samanväriset peliasut, niin vierasjoukkue on velvollinen vaihtamaan peliasun sellaiseksi, että joukkueet erottuvat kentällä selvästi.

Ensiapu

Jokainen joukkue huolehtii ensiavun antamisesta itse loukkaantuneelle pelaajalle tai toimihenkilölle.

Kahvio

Turnausvieraita palvelee KuPS 12:n kahvio, jossa on tarjolla juotavaa, pientä suolaista ja toki myös makeaa purtavaa. Mahdollista maksaa kortilla sekä käteiseillä

Fair Play

Kaikenlainen epäurheilijamainen käytös ja hävytön, loukkaava, rasistinen tai solvaava kielen ja / tai eleiden käyttö on luonnollisesti kielletty kentällä ja kentän ulkopuolella. Mahdollisiin ylilyönteihin puututaan ja kyseisiä henkilöitä voidaan pyytää poistumaan turnausalueelta. Muistuttakaa myös vanhempia tästä. Muistetaan, että peleissä mukana olevat ovat vasta peliuran alussa.

Yhteys

kups.taitokoulu2012@gmail.com
KuPS 2012 Taitokoulu

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com