KooKoo D1 -02 Vaakuna-turnaus AAA KOOKOO D1 -02 VAAKUNA-TURNAUS AAA
29.8. - 30.8.2015 Topinkuja 1, 45100 KOUVOLA | Suomi

Turnaussäännöt

Turnauksessa noudatetaan SJL:n kilpailu-,peli- ja juniorisääntöjä.

 

OTTELUT

Turnauksen alkusarja pelataan kahdessa 4 joukkueen alkulohkossa. Alkulohkojen jälkeen pelataan sijoitusottelut lohkoykköset finaaliin, kakkoset pronssiotteluun sekä kolmannet ja neljännet otteluihin sijoista 5-6 ja 7-8.

Turnaus pelataan SJL:n D1-juniori- ja kilpailusäännöin. http://www.finhockey.fi/kilpailutoiminta/kilpailusaannot/

 

Voitetusta ottelusta saa 2 pistettä, tasapelistä 1 pisteen ja hävitystä ottelusta 0 pistettä.

Mikäli joukkueiden pelipaidat ovat samanväriset, pelipaidat vaihdetaan joukkueenjohtajien sopimuksella niin, että ne erottuvat toisistaan riittävän hyvin.

Ottelut tuomitsevat Kouvolan jääkiekkoerotuomarit ry:n tuomarit (2 tuomaria/ottelu).

 

OTTELUAIKA

Joukkueiden tulee toimittaa ajantasainen pelaajalista turnaustoimistoon vähintään 1 tunti ennen oman ottelunsa alkua.

Ottelut pelataan 75 min kokonaispeliajalla; pyritään pelaamaan 3x15min kuitenkin niin, että peli päättyy viimeistään kokonaispeliajan päättyessä.

Erien välillä pidetään minuutin erätauko. PUOLTEN VAIHTO ERÄTAUOLLA.

Joukkueiden tulee olla valmiina siirtymään kentälle viimeistään 5 min. ennen ilmoitettua ottelun alkamisaikaa.

Mahdolliset aikataulumuutokset ilmoitetaan joukkueille hallissa (mm. voittomaalilaukauskisa voi siirtää seuraavan ottelun alkua).

Ottelun jälkeen on nopeat kättelyt ja viirien vaihto ja poistuminen kentältä. Uusi peli/jäänajo alkaa heti pelin jälkeen. Missään otteluissa ei ole aikalisiä käytössä.

 

ERITYISSÄÄNNÖT

Kahden joukkueen pisteiden ollessa tasan sarjan tai alkulohkon päättyessä ratkaisee järjestyksen:

1) Maaliero

2) tehdyt maalit

3) keskinäinen ottelu

4) vähemmän rangaistusminuutteja

5) arpa

 

Mikäli sarjan tai alkulohkon päättyessä 3 joukkuetta ovat tasapisteissä, asetetaan joukkueet yllä mainitun kaavan mukaiseen järjestykseen, ja tarvittaessa ratkaistaan järjestys kohdan 6. mukaisesti.

Jatkosarjassa, ottelun ollessa tasan peliajan päättyessä, suoritetaan välittömästi voittomaalilaukauskilpailu (vml) 1 vs 1 periaatteella. Tuomaristo arpoo vml-kilpailun aloittavan joukkueen kapteeniston kanssa.

Sama pelaaja saa ampua uudelleen vasta kun kaikki muut joukkueen kenttäpelaajat ovat suorittaneet voittomaalilaukauksen.

Jos joukkue haluaa tehdä protestin, se on tehtävä kirjallisesti 10 min kuluessa ottelun päättymisestä turnaustoimistoon Jojon toimesta. Protestimaksu on 50€, joka palautetaan, jos protesti hyväksytään. Protestit käsittelee turnauksen jury.

Turnauksen jury koostuu hallissa pelaavien joukkueiden joukkueenjohtajista, puheenjohtajana turnausvastaava. Lisäksi edustaja tulee paikallisesta KouvolanJääkiekkotuomarit ry:stä.

Pelaajan saama ottelurangaistus (OR) turnauksessa johtaa kilpailusääntöjen mukaan ko. pelaajan sulkemisen turnauksen lopuista peleistä.

Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollisista tapaturmista tai muista vahingoista (kiinteistövahingot).

Kaikkien pelaajien tulee olla vakuutettuja SJL:n sääntöjen mukaisesti (voimassa oleva lisenssi) ja osallistuvien joukkueiden joukkueenjohtajat vastaavat siitä että nämä ovat voimassa.

 

PALKINNOT

Kolme parasta joukkuetta saavat mitalit sijoituksen mukaan. Paras joukkue saa lisäksi turnauspokaalin. Turnauksen kaikissa otteluissa valitaan molemmista joukkueista tsempparipelaaja, jonka kukin joukkue ilmoittaa välittömästi ottelun päätyttyä toimitsija-aitioon.

 

TULOSPALVELU

Turnauksen tulospalvelu löytyy netistä, hallin seinältä, sekä turnaustoimistosta. Pöytäkirjakopiot toimitetaan joukkueille turnauksen jälkeen sähköisesti