Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Kovat Pelurit Pelaa-Turnaus

15.4. - 16.4.2023 Valkealan jäähalli | Suomi

Säännöt

Turnauksessa noudatetaan leijonaliigan ohjeita ja voimassa olevia jääkiekon sääntöjä U11-U12-junioreiden erityissääntöjen mukaisesti (kohta 7.16.), näissä turnaussäännöissä mainittavin tarkennuksin. 

https://www.finhockey.fi/index.php/component/k2/item/137-kilpailusaannot

 

Pelaajat ja peliryhmät

Turnauksessa saa peluuttaa 2013 ja sen jälkeen syntyneitä pelureita. Mikäli joukkueessa on vanhempia pelureita, on heidän osallistumisesta ilmoitettava erikseen. Molempien päivien turnauksiin osallistuu 6 peliryhmää. Kun samasta seurasta on kaksi joukkuetta samassa turnauksessa, asetetaan ne eri alkulohkoihin ja molempien samassa turnauksessa olevien peliryhmien on oltava keskenään tasavahvoja.

 

Pelit

 • Pelit pelataan isolla kentällä (5 kenttäpelaajaa + maalivahti). Otteluaika on 2x15min tehokasta peliaikaa, kokonaisotteluaika 47min. Loppuottelussa peliaika 2x20min.
 • Aikalisät ei käytössä. Kokonaispeliaika 47min ei ole voimassa loppuottelussa.
 • Joukkueen on oltava valmiina siirtymään vaihtoaitioon pelivarusteissa 3 minuuttia ennen pelin alkamisaikaa. Joukkue, joka ei ole ajoissa paikalla, tuomitaan hävinneeksi 5-0.
 • Alkusarja pelataan kahdessa kolmen joukkueen lohkossa (2 ottelua), sen jälkeen sijoitusottelut A-lohkon 3. vs B-lohkon 3. jne. Loppuottelussa voivat pelata saman seuran joukkueet, mutta pronssiottelussa ei.

 

Pisteet ja sijoitus

Pisteet voitosta 2, pisteet tasapelistä 1, pisteet tappiosta 0. Alkusarjan pelit voivat päättyä tasan. 

Pisteiden ollessa tasan, määräytyy sijoitus järjestyksessä; 

 1. Lohkon otteluiden maaliero,
 2. Lohkon otteluiden tehdyt maalit,
 3. Keskinäisten otteluiden pisteet,
 4. Keskinäisten otteluiden maaliero,
 5. Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit,
 6. Arpa.

 

Voittomaalikisa

Mikäli sijoitusottelu on tasatilanteessa varsinaisen peliajan päätyttyä, suoritetaan voittolaukauskisa seuraavasti:

 • Voittomaalikilpailu aloitetaan kolmella (3) eri pelaajalla/joukkue, jotka joukkueen valmentaja ilmoittaa ottelun erotuomarille välittömästi peliajan päätyttyä.
 • Mikäli tilanne on edelleen tasan kolmen laukojan jälkeen, jatketaan voittolaukauksia laukojapari kerrallaan ”kerrasta poikki” -periaatteella.(Laukoja voi olla sama kuin kolmella ensimmäisellä kieroksella ) Ottelu ratkeaa, kun toisen joukkueen pelaaja onnistuu maalinteossa ja parinsa ei.
 • Voittomaalikilpailun aloittaa ohjelmaan merkitty vierasjoukkue.

 

Kurinpitotoimet toisen pelaajan tahalliseen vahingoittamiseen tai vahingoittamisyritykseen liittyvissä tapauksissa 

Mikäli pelaaja syyllistyy ottelun aikana toisen pelaajan tahalliseen vahingoittamiseen tai vahingoittamisen yritykseen, tuomari voi tuomita pelaajalle ottelurangaistuksen. Mikäli pelaaja syyllistyy törkeään toisen pelaajan tahalliseen vahingoittamiseen tai vahingoittamisen yritykseen tai syyllistyy toistamiseen toisen pelaajan tahalliseen vahingoittamiseen tai vahingoittamisen yritykseen, voi ottelun tuominnut tuomari yhdessä turnauspäällikön kanssa langettaa pelaajalle yhden tai kahden ottelun pelikiellon tai sulkea pelaajan pois turnauksesta

 

Maalintekijät ja tilastointi

Ottelut tilastoidaan Gameresultsonline.com-palveluun. Maalintekijät tilastoidaan Gameresultsonline.com-palvelussa edellyttäen, että joukkueiden etukäteen ilmoittamat pelaajalistat ovat ajantasalla.

 

Pelinohjaus, tuomitseminen

KooKoo järjestää peleihin tuomarit

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com