Powered by GameResultsOnline.com tournament management

SyysCup by Komeetat P2013

30.9. - 1.10.2023 Comets' Park | Suomi

TERVETULOA pelaamaan syksyiseen Jyväskylään Komeettojen kotikentälle Comets Parkiin! 

Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, haaste ja kilpa. Turnaus pelataan la-su 30.9.-1.10.2023 

KENTÄT  

Comets Park sijaitsee Jyväskylän Keltinmäessä osoitteessa Nääpikäntie 6-8, 40640 Jyväskylä. Kenttiä on kaksi, kenttä 1 ja kenttä 2. Kenttä 2 sijaitsee turnauskioskin edessä, minikentän vieressä ja kenttä 1 sijaitsee kauempana turnauskioskista Comets Parkille saapumisen suunnassa. Kentät ovat tekonurmikenttiä. Pelikenttien lisäksi Comets Parkissa on minikenttä, jota voi käyttää lämmittelyyn. Kenttien ympärillä on vihernurmialuetta, johon voi pystyttää joukkueiden omia telttoja. 

PARKKIALUE

Käytössä on Comets Parkin oma parkkialue ja viereinen urheilukenttä toimii myös parkkialueena. Myös Comets Parkin kentän etuosassa on parkkialue. Varaudu ruuhkiin.

Comets Parkilla sijaitsee tulospalvelu ja info josta saa lisätietoja turnauksen aikana. 

Turnauksen tiedotus tapahtuu turnauksen oman WhatsApp-ryhmän kautta, jonne liitetään joukkueenjohtajat lähempänä turnausta. 

JULKINEN LIIKENNE 

Bussit numero 27 ja 12 kulkevat keskustasta Comets Parkin läheisyyteen. Bussi numero 27 kulkee lähimmäksi. Lähin pysäkki Kotapuro 2 sijaitsee n. 400 m päässä kentältä. Bussin numero 12 lähin pysäkki Keltinmäen koulu 2 on n. 800 m päässä kentästä. 

Reittiopas ja aikataulut: 

https://linkki.jyvaskyla.fi/

KIOSKI JA PUKUKOPIT

Turnauksen kioskista saa ostettua makeaa ja suolaista syötävää. Kioskissa maksuvälineenä käy käteinen ja kortit. 

Pukukopit (2 kpl) ja vessat ovat käytettävissä turnauksen ajan. Pukukopeissa myös suihkut käytössä. Kopit ovat yhteiskäytössä, joten arvotavaraa niihin ei kannata jättää. 

ENSIAPU 

Joukkueilla tulee olla mukana oma ensiapupakkaus tai muut ensiapuvälineet. Turnauksen tulospalvelusta/infosta voi pyytää myös ensiapuvälineitä tarvittaessa. 

OTTELUT JA PAIDAT  

Huolehdittehan, että joukkueet ovat valmiina aloittamaan pelit otteluohjelman mukaisina aloitusaikoina. Turnauksen aikataulu on tiukka ja pyritään siihen, etteivät pelien alkamisajat myöhästy. 

Jos joukkueilla on saman väriset pelipaidat, se joukkue jonka nimi lukee otteluohjelmassa jälkimmäisenä vaihtaa pelipaidan eri väriseen tai käyttää esim. eri väristä liiviä kuin joukkueen pelipaita. 

KOKOONPANON ILMOITTAMINEN 

Joukkue ilmoittaa kokoonpanon ennen turnauksen alkua 30.9. klo 8 mennessä: 

komeetat.p2013@gmail.com

Kokoonpanon pelaajamäärä on rajoittamaton. Sama pelaaja ei voi pelata kahdessa eri joukkueessa turnauksessa. Erityistilanteissa tähän voi pyytää luvan järjestäjältä etukäteen. 

Viime hetkellä tapahtuvissa kokoonpanojen muutoksissa lupa kysytään turnauksen tulospalvelusta/infosta. Jos ketään tulospalvelusta ei tavoiteta, pyydetään lupa viime kädessä tuomarilta ennen pelin alkua. Joukkueen kokoonpanossa saa olla enintään kaksi yli-ikäistä pelaajaa (vuonna 2012 syntynyttä). Jos yli-ikäisiä pelaajia on kokoonpanossa enemmän tai yli-ikäinen pelaaja on aiemmin kuin v. 2012 syntynyt tähän tulee pyytää lupa etukäteen. 

FAIR PLAY

Kaikenlainen epäurheilijamainen käytös ja hävytön, loukkaava, rasistinen tai solvaava kielen ja eleiden käyttö on luonnollisesti kielletty kentällä ja kentän ulkopuolella niin pelaajille, valmentajille, katsojille kuin tuomareille. Turnauksen järjestäjät ovat oikeutettuja poistamaan epäasiallisesti käyttäytyvät henkilöt turnausalueelta. Joukkueet huolehtivat myös, että oman joukkueen kannustusjoukot käyttäytyvät asiallisesti. Tarjotaan lapsille ikimuistoinen futisturnaus ilman turhia välikohtauksia. Huolehditaan, että aikuiset näyttävät hyvää esimerkkiä, miten ristiriidat ratkaistaan! :) 

LUOVUTUSSÄÄNTÖ

Jos joukkue ei saavu otteluun 5 minuuttia ottelun alkamisajan jälkeen tai saapuu vajaalukuisena tai myöhästyy esittämättä pätevää syytä menettelyynsä, katsotaan pelikentälle saapunut joukkue voittaneeksi tuloksella 3-0.

PALKINNOT 

Turnauksen sarjojen kolme parasta joukkuetta palkitaan mitalein (15 kpl mitaleita per joukkue) ja voittajat pokaalilla.

HUOM! Jokaiselle joukkueelle on varattu yksi MVP-palkinto, jonka joukkueen valmentajat jakavat omien kriteereidensä mukaan turnauksessa ansioituneelle pelaajalle. MVP-palkinnon voi hakea turnauksen tulospalvelusta.

YHTEYS

komeetat.p2013@gmail.com

Saija Vartiainen-Räsänen puh. 045 201 0234

Anssi Harjula puh. 050 350 5010 

 

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com