Powered by GameResultsOnline.com tournament management

KKP U14 syysturnaus AA AAA

3.9. - 4.9.2022 Linnanmaa jäähalli | Suomi

Säännöt

Turnaussäännöt 

Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton (SJL) voimassa olevia U13-U14-junioreiden kilpailusääntöjä täydennettynä tässä esitetyillä turnauksen erityissäännöillä

Ottelujärjestys 

Turnauksessa on kaksi sarjaa, AAA-sarja ja AA- sarja. Molemmissa sarjoissa on neljä joukkuetta. Pelaaja voi edustaa turnauksen aikana vain yhtä joukkuetta (pl. maalivahdit). Edustus alkaa ensimmäisestä ottelusta, jonka pöytäkirjaan pelaaja on merkitty. 

Jos ottelun pelaajaluettelo poikkeaa ennakkoon ilmoitetusta, täytyy muutokset toimittaa turnaustoimistoon viimeistään 30 minuuttia ennen ottelun alkua. 

Joukkueissa saa pelata vuonna 2009 syntyneet ja nuoremmat pelaajat. Tytöt saavat olla enintään kolme vuotta vanhempia. Ns. yli-ikäisistä pelaajista on sovittava erikseen turnausjärjestäjän kanssa.  
Pelaamisoikeus voi olla mahdollista esimerkiksi siinä tapauksessa, että yli-ikäinen pelaaja pelaa U14- sarjajoukkueessa kaudella 2022-2023.

Sarjat, pisteet ja sarjasijoitus sekä sarjasijoituksen määräytyminen tasapisteissä

Sekä AA- että AAA-alkusarjat pelataan yksinkertaisena, jolloin jokainen joukkue pelaa yhden kerran muita joukkueita vastaan.
Alkusarjan 3. ja 4. pelaavat pronssiottelussa ja 1. ja 2. finaalissa.

Otteluvoitosta joukkue saa alkusarjassa 2 pistettä, tasapelistä 1 pisteen ja tappiosta 0 pistettä. 

Alkusarjoissa joukkueen sijoitus määräytyy joukkueen keräämien pisteiden mukaisesti.  Kahden tai useamman joukkueen ollessa tasapisteissä, joukkueiden järjestyksen määrää: 

Kaikkien otteluiden maaliero 
Kaikkien otteluiden tehdyt maalit 
Keskinäisen ottelun tulos 
Saadut rangaistusminuutit (parempi = vähemmän minuutteja) 
Arpa 

Ottelun kesto, aikalisä, jään huolto sekä pelin luovutus tai sen aloituksen viivästyminen

Peliaika on 2 x 20 min tehokasta peliaikaa ja kokonaispeliaika on 65 min. Erätauko on 2 min, tämä sisältyy kokonaispeliaikaan. Aikalisä ei ole sallittu. Jäänajo on aina otteluiden välissä. 

Kokonaispeliaika alkaa peliohjelmaan merkittynä aikana, ellei turnauksen johto muuta ilmoita. Mikäli joukkue ei ole turnausaikataulun mukaisesti ottelun alkaessa valmis aloittamaan, voidaan joukkue tuomita hävinneeksi 5–0.  

Pelin päätyttyä joukkueet siirtyvät keskialueelle, jossa suoritetaan nyrkkitervehdys hanskat kädessä. 

Jos joukkue ei saavu kentälle aikataulun mukaisesti, se tuomitaan häviämään kyseinen ottelu 5–0. Myöhästymisen aikaraja on 10 minuuttia otteluohjelmaan merkityn alkamisajan jälkeen. 

Tumauksen johdolla on oikeus muuttaa aikatauluja ja ottelujärjestystä tilanteiden niin vaatiessa.

Rangaistukset 

Rangaistukset tuomitaan SJL:n voimassa olevien U14-juniorien Kilpailu- ja erityissääntöjen mukaan sekä IIHF:n sääntökirjan mukaisesti.  
 
Erotuomariraportit ohjataan alueen kurinpitäjälle

Tuomarit 

Turnauksen tuomareina toimivat viralliset SJL:n nimeämät tuomarit. Otteluissa tuomitsee 2 tuomaria. 

Riita-asiat 

Mahdolliset vastalauseet käsittelee turnauksen jury, jonka päätös on lopullinen. Juryna toimii turnauksen johto, joka kuulee tarvittaessa joukkueiden edustajia (joiden ottelua asia koskee) sekä ottelun erotuomaristoa. Vastalauseet on toimitettava kirjallisesti joukkueenjohtajan allekirjoittamana turnaustoimistoon viimeistään 20 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Vastalausemaksu on 100 €, joka palautetaan, mikäli vastalause hyväksytään. 

Tapaturmat, vakuutukset ja ensiapu 

Järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia eivätkä vastaa pelaajille mahdollisesti sattuvista tapaturmista tai loukkaantumisista. Kaikkien turnaukseen osallistuvien pelaajien ja toimihenkilöiden tulee olla vakuutettuja SJL:n sääntöjen mukaisesti. Turnausjärjestäjän puolelta turnauksessa on paikalla tapahtuman laajuuden mukainen ensiapupäivystys. EA-tiedote löytyy turnauksen sivuilta. Järjestäjä ei vastaa turnauksen aikana mahdollisesti sattuvista varkaustapauksista. 

Pelipaidat 

Otteluohjelmaan merkitty kotijoukkue pelaa tummissa pelipaidoissa ja vierasjoukkueeksi merkitty joukkue vaaleissa pelipaidoissa. Mikäli joukkueella ei ole käytössään kuin yksi paitasarja, sopii joukkue hyvissä ajoin ennen otteluita vastustajan kanssa käytettävistä paitaväreistä. 

Palkinnot 

Kolme parasta joukkuetta molemmista sarjoista palkitaan pokaalein.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2022 GameResultsOnline.com