Powered by GameResultsOnline.com tournament management

KKP U11 Kevätturnaus

15.4. - 16.4.2023 Jääli | Suomi

INFO

Kiimingin Kiekko-Pojat U11 järjestävät Kevätturnauksen Jäälissä 15.4.-16.4. Turnauksessa pelataan tasot AA ja A ( 5 + 4 joukkuetta). 

 

PELIAIKA JA SÄÄNNÖT

Peliaika on jokaisessa ottelussa 2 x 15 min. tehokasta peliaikaa, ottelun kokonaiskesto 40 minuuttia. Joukkueiden tulee olla viisi (5) minuuttia ennen ohjelmaan merkittyä otteluaikaa kaukalon läheisyydessä valmiina peliin.  Erien välillä yhden (1) minuutin tauko. Aikalisä ei sallittu.

Turnaus pelataan SJL:n U11-junioreiden säännöillä. Tuomaroinnista vastaa Oulun Jääkiekkotuomarit ry.

Lauantain ja sunnuntain aikana jokainen joukkue sarjassaan pelaa keskinäisen pelin. Sijoituspeleihin etenevät AA- sarjasta neljä parasta, A- sarjasta kaikki neljä joukkuetta.

Sunnuntain sijoituspelit ratkaistaan tasapelitilanteessa voittolaukauskisalla(3 laukojaa per joukkue) ja sen jälkeen tilanteen ollessa edelleen tasan, lauotaan vuoropareittain kerrasta poikki menetelmällä.

LIVESTREAM

Turnaukset striimataan suorina joukkueen facebookin kautta. Linkki ja lisätietoja lähemmin. Turnauksen järjestäjä varaa oikeuden ottaa kuvia ja julkaista niitä seuran ja tai joukkueen sosiaalisen median kanavilla.

PALKINNOT

Kaikki pelaajat palkitaan mitalein. Sarjojen kolme parasta joukkuetta saavat myös pokaalin. Jokaisesta joukkueesta palkitaan myös yksi tsempparipalkinnolla.

OHEISTOIMINTA

  • Hallilla on kahvio avoinna turnauksen ajan. Kahvio tarjoilee suolaista ja  makeaa herkkua. Myös joukkueiden ruokailu järjestetään kahviossa.
  • Hallilla on arpajaiset turnauksen aikana ja todella paljon hienoja palkintoja. Lahjakortteja, herkkupalkintoja ym. Arpoja myynnissä sunnuntaihin klo 13.30 saakka.
  • Nuoret kiekkoilijat pitävät laukaisututkakisaa hallin pihalla lauantaina klo 12-16.00 ja sunnuntaina klo 11.00-13.30.
  • Hallin vieressä 150 metrin päässä on myös kauppa ja pizzeria.
  • Hallilla kannattaa pitää silmät auki. Pääsiäisen jälkeen suklaamunia löytyy tarkkaavaisille kiekkoilijoille ja kannatusjoukoille:)

TURNAUSTOIMISTO

Avataan lauantaina klo 9.00 ja sunnuntaina klo 7.30. Joukkueet ilmoittautuvat toimistoon viimeistään 45 minuuttia ennen ensimmäisen pelin alkua.

Ensiapupiste toimii turnaustoimiston yhteydessä.

 

TERVETULOA VIETTÄMÄÄN MUKAVAA VIIKONLOPPUA JÄÄLIHALLILLE JA SEURAAMAAN JÄNNITTÄVIÄ PELEJÄ!

YHTEYSTIEDOT JA LISÄTIETOA

Jäälintie 6

TURNAUSPÄÄLLIKKÖ, JOUKKUEENJOHTAJA 

Anne Kelhä

040 593 7731

anne.kelha@kkpjuniorit.fi

TURNAUSPÄÄLLIKKÖ

Piia Kontio

050 591 2191

 

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2023 GameResultsOnline.com