10.4. - 12.4.2015 Suomen Urheiluopisto Kaskelantie 10, 19120 Vierumäki | Suomi

Turnaus ohjeistus

PELICANS TROPHY TURNAUS

TURNAUS OHJEISTUS

Turnauksessa noudatetaan SJL:n kilpailu- ja pelisääntöjä seuraavin tarkennuksin:

Ottelupöytäkirjat on tehty joukkueiden antamien pelaajalistojen mukaan. Joukkueenjohtajat käyvät vahvistamassa pöytäkirjan ja mahdolliset muutokset 1 tuntia ennen kyseisen ottelun alkua.

Turnauksen virallinen kello on jäähallin seinällä oleva kello.

Peliaika on max. 2 x 20 minuuttia. Kokonaispeliaika on enintään 60 minuuttia. Joukkueen tulee olla valmiina vaihtoaitiossaan viisi minuuttia ennen ottelun alkua. Kokonaisaika alkaa peliohjelmaan merkittynä aikana, ellei turnauksen johto muuta ilmoita. 2 min erätauko erien välissä.

Turnauksen johdolla on oikeus muuttaa aikatauluja ja ottelujärjestystä tilanteiden niin vaatiessa.

Joukkueessa saa olla ns. yli-ikäisiä pelaajia SJL:n juniorisääntöjen sekä alueellisten määräysten mukaisesti. Yli-ikäiset pelaajat merkitään pöytäkirjaan "Y"-tunnuksella.

Kaikkien turnaukseen osallistuvien pelaajien ja toimihenkilöiden tulee olla vakuutettuja SJL:n sääntöjen mukaisesti.

Mikäli joukkueiden pelipaidat ovat samanväriset, paitaa vaihtaa se joukkue, jonka nimi on otteluohjelmassa mainittu toisena (= vierasjoukkue).

Alkusarjojen pelien pisteet jaetaan siten, että voitosta saa kaksi (2) pistettä ja tasapelistä yhden (1) pisteen.

Mikäli alkusarjoissa 2 tai useampi joukkue päätyy tasapisteisiin, joukkueiden keskinäinen järjestys ratkaistaan seuraavasti: