Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Kiekkohait U14 Syysturnaus AA

31.8.2024 Salo | Suomi Ilmoittaudu

Aika heittää rantasandaalit nurkkaan ja kaivaa hokkarit esiin!

Tervetuloa Kiekkohait U14-joukkueen syysturnaukseen Saloon lauantaina 31.8.2024!

Turnaustaso:

Kahden hallin turnaus, jossa alkusarjan pelit pelataan kahdessa lohkossa AA-tasolla. Jokaiselle joukkueelle tulee viisi peliä.

Ottelut:

Pelit pelataan koko kentällä 5 vs 5. Molemmissa lohkoissa on 4  joukkuetta. Kaikille osallistujille tulee 5 peliä. Otteluiden kesto on 2×15 min tehokasta aikaa tai kokonaisaika 45 min. 

Osallistumismaksu:

Hinta 700 €/peliryhmä. Mikäli samasta seurasta osallistuu useampi kuin yksi peliryhmä niin maksu on yhteensä 1200 € kahdelta peliryhmältä.

Ilmoittautumismaksu on 200€/joukkue, joka laskutetaan joukkueen ilmoittautumisen jälkeen. Turnausmaksun loppuosa tulee olla maksettuna ennen turnauksen alkua. 

Turnauksen järjestäjä varaa oikeuden peruuttaa turnaus. Tässä tapauksessa ilmoittautumis-/osallistumismaksut palautetaan.

Ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset Gameresultsonlinen kautta 4.8.2024 mennessä. Mikäli joukkue peruu osallistumisensa ilmoittautumisensa jälkeen, on järjestävä seura oikeutettu pidättämään ilmoittautumismaksun ja ottamaan uuden joukkueen tilalle.  4.8.2024 jälkeen tehdyissä perumisissa, mikäli järjestävä seura ei saa uutta joukkuetta tilalle, on osallistumisensa peruva joukkue velvollinen maksamaan koko turnausmaksun.

Palkitseminen:

Turnauksen kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalilla. Lisäksi joukkueet saavat palkita omasta ryhmästään turnauksen tsempparipelaajan.

Ruokailu:

Joukkueille järjestetään turnausruokailu. Ruokailu tilataan etukäteen. Ruokailun hinta ilmoitetaan myöhemmin. Turnauksessa myös kioski ja makkaranmyynti.

 

OSALLISTUVAT JOUKKUEET:

AA
Kiekkohait, Salo

TuTo, Turku
 

 

Tervetuloa syksyn kovimpaan kiekkotapahtumaan!

 

Kaikissa turnausta koskevissa asioissa ja kyselyissä voit ottaa yhteyttä:

Jenni Ahovaara-Lehti  puh. 044 011 0230

Karoliina Isotalo puh. 044 774 4788 karoliina.isotalo@kiekkohait.fi

Salon Kiekkohait U14 joukkueenjohtajat

 

Kiekkohait U14 löytyy Facebookista ja Instagramista: @kiekkohait11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com