Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Kiekko-Vantaa -10 - Uudenvuoden turnaus 2022

29.12. - 30.12.2022 Tikkurila Areena, Tikkurila HH | Suomi

Säännöt

 

PELISÄÄNNÖT

Ottelut pelataan  SJL:n U13-ikäluokan sääntöjen mukaisesti turnauskohtaisin tarkennuksin.

PELITAPA

Sarjoissa pelataan aluksi viiden kierroksen alkusarja. Tämän jälkeen neljä parasta joukkuetta pelaavat pronssiottelun (alkusarjan 3. ja 4.) ja finaalin (alkusarjan 1. ja 2.). Kaikille joukkueille tulee 5-6 ottelua.

Sijoitusotteluissa voittaja ratkaistaan tasapelin jälkeen voittomaalikilpailulla. Ensin kolme eri laukojaa ja jos tilanne on sen jälkeen tasan, edetään yksi pari kerrallaan ratkaisuun saakka. Voittomaalikilpailun laukojat tulee olla eri pelaajia, kunnes kaikki joukkueen pelaajat ovat laukoneet. Kotijoukkue valitsee kumpi joukkue aloittaa kilpailun.

IKÄRAJOITUKSET JA KOKOONPANOT

Turnaus on tarkoitettu vuonna 2010 syntyneille. Y-sääntö (tarkoittaa 2009 tai aikaisemmin syntyneitä) ei ole käytössä turnauksessa. Tyttöpelaajiin sovelletaan liiton sääntöjä eli pelaamassa saa olla kaksi vuotta vanhemmat tytöt. Tarvittaessa otettava yhteys turnausjärjestäjään ennen turnausta, jolloin turnauksen järjestäjä voi antaa erityistapauksissa säännöistä poikkeavia lupia. 

Lähtökohtaisesti kukin pelaaja saa edustaa vain yhtä tasojoukkuetta turnauksessa. Joukkueiden kokoonpanot pyydetään joukkueilta ennen turnauksen alkua. Turnauksen aikana muutokset kokoonpanoihin tulee toimittaa vähintään tuntia ennen ottelun alkua turnaustoimistoon. 

PELIAIKA

Otteluiden kesto on 2 x 15 min tehokasta peliaikaa, kokonaispeliaika max 45 min. Erien välissä minuutin mittainen tauko. Joukkueet eivät vaihda kenttäpäätyjä erien välissä. Aikalisän ottaminen ei ole sallittua. Pelin tahallinen viivyttäminen on kielletty. 

OTTELUT

Jos joukkue ei ole turnausohjelman mukaan valmis aloittamaan peliä, tuomitaan viivästynyt joukkue hävinneeksi 5-0 tuloksella.     

Ottelun päätyttyä suoritetaan nopeasti huudot siniviivalla.

Kaikissa sarjoissa voitosta saa kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) ja tappiosta nolla (0) pistettä. 

Jos alkusarjan jälkeen kaksi tai useampi joukkue on tasapisteissä, määräytyy järjestys seuraavasti: 

1. keskinäisten otteluiden pisteet   

2. keskinäisten otteluiden maaliero 

3. lohkon otteluiden maaliero 

4. lohkon otteluiden tehdyt maalit 

5. rangaistukset

6. arpa

PELIPAITOJEN VÄRIT

Otteluohjelmaan merkitty kotijoukkue pelaa tummilla pelipaidoilla ja vierasjoukkue vaaleilla pelipaidoilla. Poikkeaminen käytännöstä on mahdollista joukkueiden keskinäisellä sopimuksella. 

JOUKKUEIDEN PÄÄDYT OTTELUISSA

Otteluohjelmaan merkitty kotijoukkue pelaa kaukalon kellopäädyssä (koskee molempia halleja).

PALKINNOT

Sarjojen kolme parasta joukkuetta saavat mitalit ja pokaalin. Mitaleja on 20 kpl/joukkue. Palkintojen jako suoritetaan välittömästi pelin päätyttyä jäällä.

KURINPITO ja SJL:n ERITYISSÄÄNNÖT:

Kurinpidollisissa asioissa noudatetaan SJL:n menettelytapoja ja sääntöjä seuraavin tarkennuksin ja poikkeuksin.:

1) Mikäli pelaaja saa pelirangaistuksen, on hänet suljettu automaattisesti pois seuraavasta pelistä.

2) Mikäli pelaaja saa ottelurangaistuksen, on pelaaja suljettu automaattisesti pois turnauksesta.


VASTUUT

Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden pelaajien tai toimihenkilöiden vakuuttamisesta, eivätkä heidän mahdollisista tapaturmista, vahingoista tai varusteiden häviämisestä. Osallistuvien joukkueiden joukkueenjohtajat vastaavat siitä, että jokaisella pelaajalla on Suomen Jääkiekkoliiton voimassa oleva pelipassi ja vakuutus.

VASTALAUSEET

Vastalausetapauksissa maksu on 100 euroa. Mikäli asia ratkaistaan sen tekijän hyväksi, summa palautetaan. Vastalause on tehtävä kirjallisesti viimeistään 30 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen ja se on toimitettava turnaustoimistoon vastalauseen tekevän yhteisön edustajan/vastuuhenkilön allekirjoituksella varustettuna. Jury kuulee tarvittaessa molempien joukkueiden edustajia sekä ottelun erotuomaristoa eikä päätöksestä voi valittaa. 

MUUTOKSET

Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa otteluohjelmaa, jos erityiset syyt niin vaativat. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan viipymättä osallistuville joukkueille.

Kiekko-Vantaa U13 joukkueen pelaajat, toimihenkilöt ja vanhemmat ovat sitoutuneet pelisääntöihin, joihin kuuluu mm. kohtelias käytös ja toisten kunnioittaminen. Edellytämme tätä osallistuvilta joukkueilta sekä joukkueiden kannattajilta. Toistuvasta kannattajien, valmentajien tai pelaajien esim. tuomareihin kohdistamasta huutelemisesta, solvaamisesta tai vastaavasta ja Juryn huomauttamisesta huolimatta tilanne jatkuu ennallaan turnauksen Jury voi tuomita asian osaisen joukkueen häviämään 5-0 kyseessä olevan pelin.

 

 

 

__________

 


Joukkuemäärät

Turnaukseen mahtuu yhteensä 18 joukkuetta, jotka jaetaan seuraaviin tasoryhmiin:

  • AAA 6 Joukkuetta (Kiekko-Vantaa + 5)
  • AA 6 Joukkuetta (Kiekko-Vantaa + 5)
  • A 6 Joukkuetta (Kiekko-Vantaa + 5)


Turnaussäännöt

Otteluiden tehokas peliaika on 2x15 minuuttia ja kokonaisaika maksimissaan 45 minuuttia. Turnauksen tarkemmat säännöt tullaan julkaisemaan turnaussivustolta. Otteluita tulee joukkueille  5-6 kpl/joukkue.


Ilmoittautuminen (Suljettu.)

Ilmoittautuminen tulee tehdä ensisijaisesti GameResultsOnline.com palvelun kautta tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla osoitteeseen joni.korhonen@kiekkovantaa.fi  viimeistään 30.10.2022 mennessä. 

Ilmoittautumisen jälkeen joukkueelle lähetetään sähköpostitse vahvistus ilmoittautumisesta sekä lasku osallistumismaksun 1. erästä (varausmaksu, 200€/joukkue).

Mikäli joukkue peruuttaa osanottonsa ns. “force majeure”-syystä, voi järjestävä joukkue palauttaa ennakkomaksun kokonaan. Mikäli peruutus tapahtuu 7.11.2022 jälkeen ilman painavaa syytä, ei maksettuja maksuja palauteta. 

Mikäli turnaus joudutaan perumaan COVID-19-viruksesta johtuvista rajoitteista, kaikki maksut palautetaan.


Ruokailu

Turnausruokailu TIkkurila Areenalla 2.krs ravintolassa.

 

Järjestäjällä on oikeus muuttaa turnaussääntöjä perustellusti ja tilanteen niin vaatiessa. 7.11.2022 jälkeen tehtävistä muutoksista ilmoitetaan kirjallisesti mukana oleville joukkueille.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com