Powered by GameResultsOnline.com tournament management

KIEKKO-VANTAA U13 Uudenvuoden turnaus - PERUTTU!!!!

2.1. - 3.1.2021 Vantaa Tikkurila | Suomi

Säännöt

PELISÄÄNNÖT

Ottelut pelataan  SJL:n U13-ikäluokan sääntöjen mukaisesti turnauskohtaisin tarkennuksin.

PELITAPA

Sarjoissa pelataan aluksi viiden kierroksen alkusarja. Tämän jälkeen neljä parasta joukkuetta pelaavat pronssiottelun (alkusarjan 3. ja 4.) ja finaalin (alkusarjan 1. ja 2.). Kaikille joukkueille tulee 5-6 ottelua.

Sijoitusotteluissa voittaja ratkaistaan tasapelin jälkeen voittomaalikilpailulla. Ensin kolme eri laukojaa ja jos tilanne on sen jälkeen tasan, edetään yksi pari kerrallaan ratkaisuun saakka. Voittomaalikilpailun laukojat tulee olla eri pelaajia, kunnes kaikki joukkueen pelaajat ovat laukoneet. Kotijoukkue valitsee kumpi joukkue aloittaa kilpailun.

IKÄRAJOITUKSET JA KOKOONPANOT

Turnaus on tarkoitettu vuonna 2008 ja myöhemmin syntyneille. Lähtökohtaisesti Y-sääntö (tarkoittaa 2007 tai aikaisemmin syntyneitä) ei ole käytössä turnauksessa. Tyttöpelaajiin sovelletaan liiton sääntöjä eli pelaamassa saa olla kaksi vuotta vanhemmat tytöt. Tarvittaessa otettava yhteys turnausjärjestäjään ennen turnausta, jolloin turnauksen järjestäjä voi antaa erityistapauksissa säännöistä poikkeavia lupia. Epäselvissä tilanteissa ota yhteys turnausjuryyn, jolla on viimeinen sana yli-ikäisten peluuttamisessa.

Maalivahteja lukuun ottamatta kukin pelaaja saa edustaa vain yhtä tasojoukkuetta turnauksessa. Joukkueiden kokoonpanot pyydetään joukkueilta ennen turnauksen alkua. Turnauksen aikana muutokset kokoonpanoihin tulee toimittaa vähintään tuntia ennen ottelun alkua turnaustoimistoon. 

PELIAIKA

Otteluiden kesto on 2 x 15 min tehokasta peliaikaa, kokonaispeliaika max 45 min. Erien välissä minuutin mittainen tauko. Joukkueet eivät vaihda kenttäpäätyjä erien välissä. Aikalisän ottaminen ei ole sallittua. Pelin tahallinen viivyttäminen on kielletty.

OTTELUT

Jos joukkue ei ole turnausohjelman mukaan valmis aloittamaan peliä, tuomitaan viivästynyt joukkue hävinneeksi 5-0 tuloksella. Jäänajon väli on kaksi ottelua.     

Ottelun päätyttyä suoritetaan nopeasti huudot siniviivalla.

Kaikissa sarjoissa voitosta saa kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) ja tappiosta nolla (0) pistettä. 

Jos alkusarjan jälkeen kaksi tai useampi joukkue on tasapisteissä, määräytyy järjestys seuraavasti: 

1. keskinäisten otteluiden pisteet   

2. keskinäisten otteluiden maaliero 

3. lohkon otteluiden maaliero 

4. lohkon otteluiden tehdyt maalit 

5. rangaistukset

6. arpa

PELIPAITOJEN VÄRIT

Otteluohjelmaan merkitty kotijoukkue pelaa tummilla pelipaidoilla ja vierasjoukkue vaaleilla pelipaidoilla. Poikkeaminen käytännöstä on mahdollista joukkueiden keskinäisellä sopimuksella. 

JOUKKUEIDEN PÄÄDYT OTTELUISSA

Otteluohjelmaan merkitty kotijoukkue pelaa kaukalon kellopäädyssä (koskee molempia halleja).

PALKINNOT

Sarjojen kolme parasta joukkuetta saavat mitalit ja pokaalin. Mitaleja on 20 kpl/joukkue. Palkintojen jako suoritetaan välittömästi pelin päätyttyä jäällä.

KURINPITO ja SJL:n ERITYISSÄÄNNÖT:

Kurinpidollisissa asioissa noudatetaan SJL:n menettelytapoja ja sääntöjä. Turnauksessa noudatetaan lisäksi seuraavia sääntöjä:

1) Mikäli pelaaja saa pelirangaistuksen, on hänet suljettu automaattisesti pois seuraavasta pelistä.
2) Mikäli pelaaja saa ottelurangaistuksen, on pelaaja suljettu automaattisesti pois turnauksesta.


VASTUUT

Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden pelaajien tai toimihenkilöiden vakuuttamisesta, eivätkä heidän mahdollisista tapaturmista, vahingoista tai varusteiden häviämisestä. Osallistuvien joukkueiden joukkueenjohtajat vastaavat siitä, että jokaisella pelaajalla on Suomen Jääkiekkoliiton voimassa oleva pelipassi ja vakuutus.

VASTALAUSEET

Vastalausetapauksissa maksu on 100 euroa. Mikäli asia ratkaistaan sen tekijän hyväksi, summa palautetaan. Vastalause on tehtävä kirjallisesti viimeistään 30 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen ja se on toimitettava turnaustoimistoon. Jury kuulee tarvittaessa molempien joukkueiden edustajia sekä ottelun erotuomaristoa eikä päätöksestä voi valittaa. 

MUUTOKSET

Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa otteluohjelmaa, jos erityiset syyt niin vaativat. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan viipymättä osallistuville joukkueille.

Kiekko-Vantaa U13 joukkueen pelaajat, toimihenkilöt ja vanhemmat ovat sitoutuneet pelisääntöihin, joihin kuuluu mm. kohtelias käytös ja toisten kunnioittaminen. Edellytämme tätä osallistuvilta joukkueilta sekä joukkueiden kannattajilta. Toistuvasta kannattajien, valmentajien tai pelaajien esim. tuomareihin kohdistamasta huutelemisesta, solvaamisesta tai vastaavasta ja Juryn huomauttamisesta huolimatta tilanne jatkuu ennallaan turnauksen Jury voi tuomita asian osaisen joukkueen häviämään 5-0 kyseessä olevan pelin.

 

 

 

 

 

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com