Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Kiekko-Nikkarit U13 syysturnaus

24.8.2024 Riihimäen jäähallit | Suomi

Säännöt

Turnaussäännöt: 
Turnauksessa noudatetaan SJL:n voimassaolevia U13 -junioreiden sääntöjä täydennettynä tässä esitetyillä erityissäännöillä. 
 

Ottelujärjestys: 
Turnaus pelataan kolmessa lohkossa. Kaikissa lohkoissa on 4  joukkuetta yhdessä alkusarjassa.

Alkusarja: 
Alkusarjassa kaikki lohkon joukkueet pelaavat yhden ottelun jokaista lohkon joukkuetta vastaan. Jokaiselle joukkueelle tulee siten alkusarjassa 3 kpl 2x15min ottelua.

Sijoitusottelut: 
Alkusarjan jälkeen pelataan otteluohjelman mukaan sijoitusottelut. alkusarjan 1. vs alkusarjan 2., alkusarjan 3. vs alkusarjan 4. 

Pisteet: 
Otteluvoitosta joukkue saa 2 pistettä, tasapelistä 1 ja tappiosta 0. Kahden tai useamman joukkueen ollessa tasapisteissä, ratkaistaan tasapisteissä olevien joukkueiden järjestys seuraavasti: 
Alkusarjasijoituksen määräytyminen: 

Sijoitukset lohkoissa määräytyvät seuraavien turnausjärjestäjän asettamien sääntöjen mukaisesti: 

  1. Pisteet
  2. Keskinäisten otteluiden pisteet
  3. Keskinäisten otteluiden maaliero
  4. Kaikkien otteluiden maaliero
  5. Tehdyt maalit
  6. Arpa

Alkusarjan ottelut voivat päättyä tasan tai toisen joukkueen voittoon. 
 

Sijoitusotteluiden voittomaalikisa: 
Sijoitusottelun päättyessä tasan varsinaisen peliajan jälkeen, jatketaan välittömästi voittomaalikilpailulla. Voittomaalikilpailussa käytetään Suomen Jääkiekkoliiton kilpailusääntöjä seuraavin poikkeuksin. Voittomaalikisan aloittaa otteluohjelmaan merkitty vierasjoukkue. Ensin nimetään kummastakin joukkueesta kolme laukaisijaa voittomaalikisaan. Jos tulos kolmen pelaajaparin 
jälkeen on tasan, jatketaan "kerrasta poikki" periaatteella pari kerrallaan. Ensimmäisenä ampuu kotijoukkue. Sama pelaaja ei saa laukaista kahta kertaa ennen kuin joukkueen kaikki pelaajat ovat laukaisseet voittomaalikisassa vähintään kerran. Ottelu ratkeaa kun toisen joukkueen pelaaja onnistuu maalinteossa ja parinsa ei. 

Ottelun kesto: 
Ottelun kesto 2 x 15 min tehokasta peliaikaa, ottelun maksimikokonaisaika 45 min, merkitystä ottelun alkamisajankohdasta. Mikäli turnauksen aikataulu jostain syystä viivästyy, voidaan kokonaispeliaikaa lyhentää, kuitenkin alimmillaan 40 minuuttiin. Joukkueen tulee olla valmiina 5 min. ennen ottelun alkua ja ottelu aloitetaan välittömästi jäänajon ja maalien paikalleen 
asettamisen jälkeen. Turnaus pelataan lentävillä vaihdoilla ja aikalisä ei ole sallittu. 

Sijoitusotteluissa ei ole maksimikokonaisaikaa.

Luovutus: 
Jos joukkue ei saavu kentälle aikataulun mukaisesti tai ei pelaa ottelua loppuun, se tuomitaan 
häviämään kyseinen ottelu 5–0. Myöhästymisen aikaraja on 3 minuuttia otteluohjelmaan 
merkityn alkamisajan jälkeen. 
 

Rangaistukset: 
Suomen Jääkiekkoliiton Kilpailu- ja juniori sääntöjen mukaisesti. Isot rangaistukset:  Jääkiekkoliiton sääntöjen mukaisesti
 

Peluuttaminen, pelaajaluettelot ja pöytäkirjat: 
Pelaajaluettelot tulee toimittaa sähköisesti etukäteen 23.8.2024 klo 18:00 mennessä, Gameresultonline sivustolle. Pelaajaluettelo on ilmoitettava turnaustoimistoon viimeistään 60 min. ennen ottelun alkua, mikäli se eroaa turnausjärjestäjille etukäteen ilmoitetusta. Otteluiden pöytäkirjat toimitetaan tarvittaessa jälkikäteen sähköisesti joukkueenjohtajille. 


Osallistumisoikeus ja pelaaminen eri joukkueissa: 
Turnaukseen voivat osallistua rekisteröidyt pelaajat. Kenttäpelaaja voi edustaa seuraansa vain yhdessä turnaukseen osallistuvassa joukkueessa. Maalivahteja voi peluuttaa oman seuran kaikissa turnaukseen osallistuvissa joukkueissa. Jos joukkueeseen on nimetty ainoastaan yksi maalivahti, voi joukkue maalivahdin loukkaantuessa 
tai sairastuessa lainata sitä turnauksen toiselta joukkueelta.  

Pelipaidan väri

Kotijoukkueen pelipaidan väri määrittää vierasjoukkueen pelipaidan värin. Paitojen värit kerätään turnaussivustolle.

Tuomarit: 
Turnauksen tuomareina toimivat Riihimäen Jääkiekkotuomarit ry:n nimeämät tuomarit. 

Turnauksen jury: 
Turnauksen juryn muodostavat turnauspäällikkö ja ottelun tuominnut päätuomari. Vastalauseet on toimitettava kirjallisena viimeistään 10 min ottelun päätyttyä. Vastalausemaksu on 200e, joka maksetaan käteisellä. Summa palautetaan vastalauseen tehneelle joukkueelle, jos jury hyväksyy vastalauseen. 


Tapaturmat ja pelaajavakuutus: 
Järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia eivätkä vastaa pelaajille mahdollisesti sattuvista tapaturmista tai loukkaantumisista. Kaikkien turnaukseen osallistuvien pelaajien ja toimihenkilöiden tulee olla vakuutettuja SJL:n sääntöjen mukaisesti. Järjestäjä ei vastaa turnauksen aikana mahdollisesti 
sattuvista varkaustapauksista. 
 

Palkinnot: 
Turnauksen lohkojen voittajajoukkueet palkitaan pokaalein. 

1 sija: Pokaali ja mitalit, 2 sija: Mitalit, 3 sija: Mitalit.  

 

Turnauksen järjestää Kiekko-Nikkarit ry:n 2012-joukkue ja turnauspäällikkönä toimii joukkueenjohtaja Markus Backlund. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Järjeställä on myös oikeus muuttaa aikatauluja ja ottelujärjestystä tilanteiden niin vaatiessa.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com