Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Kiekko-Espoo turnaus U12 - 2009

23.4. - 25.4.2021 Espoonlahden jäähalli, Laaksolahden jäähalli, Matinkylän jäähalli, Tapiolan harjoitushalli | Suomi

Säännöt

Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton kilpailusääntöjä.

Joukkueet ja peliasut

Turnaukseen osallistuu 54 joukkuetta, jotka on jaettu neljään 9, 18, 18 ja 9 -joukkueen sarjaan (AAA+, AAA, AA ja A).

Kilpailusäänöistä poiketen ali-ikäisten pelaajien peluuttamista ei ole turnauksessa rajoitettu. Yli-ikäisten pelaajien suhteen noudatetaan Jääkiekkoliiton sääntöjä.

Joukkueilla tulee olla kaksi erillistä peliasua, tummempi koti- ja vaaleampi vieraspelipaita. Turnausohjelmassa kotijoukkueeksi merkitty joukkue käyttää tummempaa pelipaitaa ja vierasjoukkueeksi merkitty vaaleampaa pelipaitaa. Pelaavat joukkueet voivat yhteisestä sopimuksesta poiketa tästä käytännöstä.

Joukkueen yhteyshenkilö ilmoittautuu turnaustoimistossa saapuessaan ja lähtiessään turnauksesta. Ilmoittautumisen yhteydessä saa tarkemmat tiedot päivän ohjelmasta ja mahdollisista muutoksista.

Jokaisen sarjan kolme parhasta joukkuetta palkitaan. Enintään 20 mitalia / joukkue.

 

Pelipäivät

Turnauksen pelipäivät ovat 23-25.4.2021 ja pelipaikkoina ovat

AAA+ MaxBuild areena (Laaksolahti)

AAA   Matinkylän jäähalli

AA    Espoonlahden jäähalli

A       Tapiolan jäähalli

Peliaika

Peliaika on turnauksen peleissä 2*20 min tehokasta aikaa. Peleille varattu jääaika on kuitenkin rajoitettu 60 minuuttiin. Turnausjohto voi pakottavista syistä lyhentää alkusarjan pelejä 2*15min.  Toimitsijat muistuttavat kokonaispeliajasta 2 minuuttia ennen kokonaispeliajan loppumista. Joukkueiden tulee huolehtia siitä, että he ovat hyvissä ajoin valmiina ennen oman ottelun alkua (min. 5 min ennen paikalla). Ottelu aloitetaan välittömästi edellisen ottelun päättymisen tai jään kunnostamisen ja maalien paikalleen asettamisen jälkeen. Mikäli joukkue ei ole turnausaikataulun mukaisesti ottelun alkaessa valmis aloittamaan, tuomitaan joukkue hävinneeksi 5 – 0. Aikalisän käyttö ei ole sallittua.

Turnaustapa

Kaikki joukkueet pelaavat turnauksessa kuusi ottelua. Alkusarjojen jälkeen pelataan välisarja ja näiden jälkeen sijoituspelit. Voitetusta ottelusta saa kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) pisteen ja häviöstä 0 pistettä. Yksityiskohtainen ottelukaavio on nähtävissä tulospalvelujärjestelmässä.

Alkusarjassa joukkueiden sijoitus määritetään seuraavasti:

1) Pisteet

2) Keskinäisten otteluiden pisteet

3) Lohkon otteluiden maaliero

4) Lohkon otteluiden tehdyt maalit

5) Keskinäisten otteluiden maaliero

6) Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit

7) Rangaistukset

8) Arpa

Mikäli pronssi-, loppu-, ja sijoitusottelut päättyvät tasan, ratkaistaan voittaja voittomaalikilpailulla seuraavasti:

  • Voittomaalikilpailu aloitetaan kolmella eri pelaajalla/joukkue, jotka joukkueen valmentaja ilmoittaa ottelun erotuomarille välittömästi peliajan päätyttyä.

  • Mikäli kolmen ensimmäisen laukojaparin jälkeen tilanne on edelleen tasan, nimetään joukkueista yksi uusi pelaajapari suorittamaan laukausta. Pelaaja ei saa suorittaa toista rangaistuslaukausta ennen kuin jokainen joukkueen kenttäpelaaja on suorittanut yhden rangaistuslaukauksen.

  • Voittomaalikilpailun aloittaa ohjelmaan merkitty vierasjoukkue ottelun tuomarin nimeämään pelipäätyyn.

  • Ainoastaan ratkaiseva maali kirjataan ottelun lopputulokseen. Ratkaiseva maali kirjataan pelaajalle, joka suoritti laukauksen.

Turnauksen Jury ja vastalauseet

Vastalauseet käsittelee turnauksen Jury, jonka päätös on lopullinen. Vastalauseet on esitettävä kirjallisena 10 minuutin kuluttua ottelun päättymisestä. Vastalausemaksu on 200 euroa, joka palautetaan, mikäli vastalause hyväksytään. Juryn muodostavat turnauksen turnauspäällikkö ja ko pelin tuomarit. Hyväksyäkseen vastalauseen Juryn täytyy olla yksimielinen päätöksessään. Jury ei ole velvollinen selittämään päätöksiään.

Muutokset otteluohjelmaan

Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa aikatauluja ja otteluohjelmaa sekä tulkita näitä sääntöjä, jos erityiset syyt niin vaativat. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan viipymättä osallistuville joukkueille.

Vastuut

Turnauksen järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia eivätkä vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollisista tapaturmista tai muista vahingoista. Osallistuvien joukkueiden joukkueenjohtajat vastaavat siitä, että kaikilla pelaajilla on voimassa oleva lisenssi ja vakuutukset. Jokaisella pelaajalla, valmentajalla ja muulla joukkueen toimintaan aktiivisesti osallistuvalla vanhemmalla tulee olla voimassa oleva lisenssi/vakuutus.

Tulospalvelu ja joukkueiden tiedottaminen tapahtumasta

Turnauksen tulospalvelu hoidetaan sähköisesti www.gameresultsonline.com turnauspalvelussa, josta löytyvät otteluohjelmat, joukkueet sekä sähköinen tulospalvelu. Tulosseuranta on nähtävillä turnaustoimistoissa sekä hallien auloissa. Tulospalvelujärjestelmästä löytyvät reaaliaikaisesti tapahtuman käytännön järjestelyt, kuten pukukopit ja ruokailuajat.

Jokainen joukkue on velvollinen ilmoittamaan joukkueen kokoonpanot turnausjärjestäjälle etukäteen erikseen ohjeistetulla tavalla. Mahdolliset muutokset kokoonpanoihin on tehtävä tulospalvelujärjestelmässä viimeistään 20 minuuttia ennen ottelun alkua. Kukin joukkue saa ilmoittaa turnaukseen rajoittamattoman määrän pelaajia, jotka ikänsä puolesta mahtuvat joukkueeseen.

Osallistujien jakamat tsempparipalkinnot

Osallistujien jakamat tsemppariesineet toimitetaan vastustajan vaihtoaitioon heti, kun joukkue tulee jäälle

Isot rangaistukset

Jos pelaaja saa pelirangaistuksen, hän on automaattisesti pelikiellossa peliryhmän seuraavassa ottelussa. Ottelurangaistuksen saavan pelaajan turnaus päättyy automaattisesti. Pelaajan tai joukkueen toimihenkilön saama pelirangaistus käytöksestä johtaa turnauksen juryn kurinpitokäsittelyyn.

Joukkueiden ja pelaajien rehti käyttäytyminen turnauksessa

Turnaus toimii Kunnioita Peliä –hengen mukaisesti. Mikäli jokin joukkue ei käyttäydy rehdin urheiluhengen mukaan, turnausjohtaja puhuttaa huonosti käyttäytyvän joukkueen joukkueenjohtajaa ja antaa varoituksen. Ellei puhutellun joukkueen käytös korjaannu, voi turnauksen johto sulkea tällaisen joukkueen ulos turnauksesta. Pois sulkemista on edeltänyt turnausjohtajan antama varoitus, eikä sulkemista peruuteta.

 

 

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com