Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Lions cup U12 Kiekko-Espoo kevätturnaus (täynnä)

8.4. - 9.4.2023 Warrior Areena, Espoonlahti | Suomi

Kiekko Espoo Blues ja EKS U12 (2011 syntyneet) järjestävät pääsiäisenä - la 8.4-su 9.4.2023 Lions cup U12 turnauksen Espoossa tasoilla AAA, AA ja A.

Ottelut pelataan Leppävaaran Warrior-areenalla (2 kaukaloa) ja Espoonlahden Forum (1 kaukalo) halleissa. Otteluita pelataan lauantaina 8.4 klo 8-20 välillä ja su 9.4 klo 8-17 välillä.

Sarjoina AAA (8 joukkuetta), AA (8 joukkuetta) ja A (8 joukkuetta).

Sarjat AAA ja AA pelaavat Leppävaaran Warrior-areenalla ja sarja A Espoolahden Forumissa. Kukin tasosarja pelaa ottelunsa samassa hallissa koko turnauksen.

Kaikille osallistuville joukkueille tulee yhteensä viisi (5) ottelua. Kolme (3) alkusarjan ottelua lauantaina ja kaksi (2) sijoitusottelua lauantaina.

Kaikkien otteluiden kesto on 2 x 15 min, max 50 min. Otteluissa on U12 ikäluokan mukaisesti kaksi tuomaria.

Turnaus on täynnä

AAA: K-E Blues, K-E EKS, Kalpa etelä, GrIFK, KJT, Pelicans länsi, Team Colorado (USA), SweHockey Future (SWE) (täynnä)
AA: K-E Blues, K-E EKS, Kalpa etelä, GrIFK, KJT, Pelicans länsi, JyKi, Parsport (täynnä)
A: K-E Blue, Kalpa etelä, KJT, Pelicans länsi, Kurra, Jyki, TuTo, TarU tytöt (täynnä)

***

Turnausmaksu on 800€ per osallistuva joukkue. 150€ varausmaksu laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen. Loppu 650€ helmikuussa 2023. Varausmaksua ei palauteta, jos joukkue peruuttaa osallistumisensa. Mikäli joukkue peruuttaa osallistumisensa 8.3.2023 jälkeen osallistumismaksuja ei palauteta, ellei järjestäjän kanssa erikseen muuta sovita.

Järjestäjä varaa oikeuden peruuttaa turnaus. Jos turnaus perutetaan covid-19 vuoksi tai järjestäjä muuten päättää itse peruuttaa turnauksen, maksetut osallistumismaksut palautetaan täysimääräisinä, mukaanlukien varausmaksu.

 

TURNAUSRUOKAILUT

Turnausruokailut laskutetaan ja tilaukset niihin kerätään osallistuvilta joukkueilta myöhemmin erikseen. Lauantaina tulee olemaan mahdollisuus sekä lounaaseen että päivälliseen. Sunnuntain järjestetään lounas. Pidemmältä tuleville voidaan erikseen sovittuna järjestää myös sunnuntaille päivällinen. Ruokailut järjestetään halleilla tai kävelymatkan päässä sen läheisyydessä. Ruokailun hinta on n. 10€ / annos sisältäen lämminruoka, leivät, juomat ja salaatit. Tarkemmat tiedot ruokailuista päivittyvät myöhemmin ja niistä tiedotetaan osallistuville joukkueille..

MAJOITUS

Joukkueille tulee majoitustarjous lähialueen hotelleista. Tämä päivitetään myöhemmin ja siitä tiedotetaan osallistuville joukkueille.

Huom! A-sarja - Espoonlahti (Kopit H1-H4 (harjoitushallin kopit) kulku Forum-halliin on ulkokautta. Teräsuojat, joilla voi kävellä asfaltilla / ulkona tarvitaan niille joukkueille)

Tervetuloa mukaan!

Yhteydenotot: 

Tuomas Puheloinen
K-E Blues U12, turnausvastaava
tuomas.puheloinen@gmail.com

050 3112288

Terveisin,

Kiekko-Espoo U12 turnaustiimi

YHTEISTYÖSSÄ:

Pelimatkat Sports Travel - Turnausmatkat maailmalle!

Täyden palvelun turnausmatkat joka ikäluokalle, tasolle ja matkabudjetille, kohteina laadukkaat juniori- ja harrasteturnaukset Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Matkat sisältävät kaiken tarvittavan kuljetuksista majoituksiin ja ruokailuista turnausmaksuihin, ota yhteyttä niin etsimme juuri teidän joukkueellenne sopivan turnauksen sopivaan ajankohtaan! 


www.pelimatkat.com | info@pelimatkat.com | 041-4566717


 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com